facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Huidkliniek Rosmalen

De Huidkliniek Rosmalen

Info

De Huidkliniek Rosmalen is een praktijk voor huidtherapie, huidverbetering en huidverzorging. Volg ons en blijf op de hoogte van nieuwtjes, weetjes en tips

Geschiedenis

Bij De Huidkliniek Rosmalen kunnen mannen en vrouwen terecht voor de behandeling van de huid in de breedste zin van het woord. We zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen tegen vaatjes en pigment in het gezicht, storende littekens en rimpels. Daarnaast bieden we ook huidverbeterende behandelingen, zoals acnetherapie, coagulatietherapie en camouflagetherapie, en huidverzorgende behandelingen aan.
Wij geven u persoonlijke aandacht in een rustige sfeervolle omgeving. We willen graag dat u zich op uw gemak voelt bij ons, daarom nemen wij de tijd voor u tijdens de afspraak en adviseren u graag. De eerste informatieve afspraak is dan ook altijd gratis!



"Bij voorheen De Huidkliniek Rosmalen zorgen wij voor de gezondheid en de verzorging van de huid. Mannen en vrouwen kunnen bij ons terecht voor de behandeling van de huid in de breedste zin van het woord en van top tot teen! Het is zelfs mogelijk om een vergoeding te krijgen van de zorgverzekering!Wij zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen tegen pigment, vaatjes in het gezicht, overbeharing, storende littekens en rimpeltjes. Daarnaast behandelen wij als huidtherapeuten acne op verschillende effectieve manieren zoals door acnetherapie, peelings en laser.U kunt bij ons ook terecht voor camouflagetherapie, oedeemtherapie, ontharen en diverse huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen."
Adres: Raadhuisstraat 53, 5241 BK Rosmalen
Telefoonnummer: +31735236644
Stad: Rosmalen
Route: Raadhuisstraat 53
Postcode: 5241 BK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 20:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Huidkliniek Den Bosch, Huidtherapeut Rosmalen, Laseren Rosmalen, Schoonheidssalon Rosmalen centrum, De Huidkliniek Rotterdam, Huidanalyse Den Bosch, Dermatoloog Ziekenhuis, Bikinilijn laseren Rosmalen
Recensies
Geruime tijd kom ik al bij de Huidkliniek Rosmalen in verband met oedeemtherapie. Vanwege de corona perikelen in het voorjaar ben ik een paar maanden niet geweest. Bij het vervolgen van deze therapie bemerkte ik opnieuw hoezeer ik deze nodig heb en hoe professioneel er wordt gewerkt in deze praktijk. Mijn ontstane klachten werden na een periode van mijn afwezigheid doortastend aangepakt / behandeld en het resultaat daarvan is voor mij goed merkbaar. Mijn klachten zijn inmiddels zo goed als afgenomen. Daarbij vind ik het team huidtherapeuten prettig in de omgang.
Ik ben hier geweest om mijn steelwratjes / fibroompjes weg te laten halen. De behandeling zelf is natuurlijk niet prettig, maar ik ben zeer prettig behandeld en ben hartstikke tevreden met het eindresultaat. De behandeling is netjes verlopen en na 4 weken een controle om te kijken of alles goed genezen is en of er nog stukjes vergeten waren. Deze zijn als service kosteloos verwijderd. Zeer tevreden!!
Na heel lang zoeken vond ik gelukkig zelf de weg naar de Huidkliniek Rosmalen voor lymfedrainage. Wat een fijn team van therapeuten! Het prettige is dat ik hier ook terecht kan voor een heerlijke schoonheidsbehandeling. Wat mij aanspreekt is dat er ook regelmatig stagiaires zijn. Goed als een ervaren therapeut studenten in de praktijk wil begeleiden. Dat zegt ook iets over de therapeut! Ik ben erg tevreden en kom er al een aantal jaren.
Kom hier al geruime tijd om te laserontharen. Van te voren goed besproken wat haalbaar is. Langdurige behandeling maar werkt bij mij perfect. Zeer tevreden met het resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid