facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Houtvakman

De Houtvakman

Info

De Houtvakman maakt voor u de mooiste producten op maat. Met als specialisatie Eikenhouten meubels!

Geschiedenis

De Houtvakman maakt voor u de mooiste producten op maat. Met als specialisatie Eikenhouten meubels!

Label

0614155756

Producten

Eiken Meubels



"Welkom bij HOUTvakman; De online houtspecialist. Bij HOUTvakman bestelt u eenvoudig en voordelig een divers assortiment hout producten, waaronder eikenhout, douglas, vuren en diverse soorten plaatmateriaal hout, maar ook bijzondere barnwoord planken. Wij staan garant voor topkwaliteit producten, scherpe prijzen en maatwerk in eigen beheer. Met een eigen houtzagerij, team vakmannen en voorraad kunnen wij de beste prijs combineren met een snelle levering. Bij ons bestelt u een balk van eiken en douglas perfect op maat, ook haaks gezaagd eventueel, wel zo handig! En wat dacht u van onze collectie planken en 'rabatdelen' van douglas en eikenhout, maar ook vuren! Uw hout bestelt u voordelig online bij HOUTvakman!"
Adres: Hamersweg 2, 7641 AV Wierden
Telefoonnummer: 0614155756
moc.liamtoh@navesebok
Stad: Wierden
Route: Hamersweg 2
Postcode: 7641 AV



op zoek naar gerelateerd: de houtvakman wierden, eiken planken, houtvakman well, eiken balken op maat, houtvakman kortingscode, eiken balken bestellen, eikenhout, eiken balken geschaafd
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Home & Living East Home & Living East 156 meter
Dekker Interieur Dekker Interieur 338 meter Fantastisch bedrijf, aardige mensen, meedenkend, servicegericht en… adembenemend mooi...
Openhaarden centrum Wierden Openhaarden centrum Wierden 363 meter Komen eerst niet opdagen op afspraak. Daarna ondanks zeer vele pogingen per tel + ema...
Pink en Peaches Pink en Peaches 549 meter Een gezellige winkel waar je je creativiteit kan laten opbloeien.
Lony Wing Lony Wing 582 meter Mooie schilderijen van Lony Wing - Conenesisme en veel andere Kunst
Nostalgon.com Nostalgon.com 710 meter Meubeldeal.nl biedt kwalitatief hoogwaardige meubelen aan met zowel een landelijk als...
FP Collection FP Collection 2 km FP Collection is toeleverancier voor de professionele markt; interieurbouw- en standb...
Recensies
Communicatie is een minpunt. Verder was het materiaal op tijd Prijs kwaliteit verhouding is goed, scherp geprijsde balken. En deden ook niet moeilijk met omruilen omdat er een breedte afwijking in 1 van de balken zat.
De website vermeld dat een afspraak gemaakt dient te worden om de werkplaats te komen bezoeken. Voor de carnaval gebeld om in de week erna een keer te komen kijken naar douglas balken en palen. Geen probleem. Op woensdag contact opgenomen met de vraag of we even langs konden komen. Resoluut antwoord: nee. Uitgelegd dat we een week eerder al contact hadden gehad etc etc. Hij had geen voorraad en was een online winkel. Jammer, zeker omdat deze houthandel dicht in de buurt is en je op die manier kunt zien wat je koopt leek de HOUTvakman de ideale zaak om te bestellen. Zullen ongetwijfeld goed zijn kan ik helaas niet over oordelen alleen deze reactie is voor mij voldoende om de zaak links te laten liggen.
Vellingdelen besteld. Bleek bij het monteren ervan dat er een deel met de verkeerde maat was geleverd. Werd totaal niet moeilijk gedaan. Wij kregen direct een excuus mail en aangezien wij de vellingdelen al hadden verzaagd, kregen wij zonder problemen de volgende dag ons geld teruggestort. Geweldige service!
Dat we er 70 km voor rijden om eikenhout op te halen zegt meer dan genoeg. Ondanks de irritaties die het op de autobaan tegenwoordig geeft door de zondags rijders. Vriendelijke mensen met goed hout voor een zéér nette prijs.
Een goed bedrijf herken je aan de service bij problemen. Nadat ik via de mail een klacht had ingediend over de wijze waarop geleverd is werd dit nog dezelfde dag opgepakt en opgelost. De eigenaar van het bedrijf had zichtbaar hart voor de zaak en zijn product, mooi om te zien! De kwaliteit van het hout is daarnaast prima. Bedankt voor de topservice!
Deze firma adverteert met verouderde eiken balken die tussen de 20-25% droog zouden zijn. Toen we de balken gingen bewerken kwamen we er achter dat de balken zeiknat waren. Met de vochtmeter kwamen we op een vochtgehalte van 60% uit, 3 maat hoger dan wat ze in de advertentie beloven. Wij hadden dus net zo goed bij een andere firma kunnen bestellen met hetzelfde vochtgehalte maar dan voor 1/3 van de prijs.
Ik had een massief houten tafelblad besteld van 6 cm dik. Deze in alleen hol binnen in de plank zelf maat een paar tussen versterkingen. Jammer dat deze dan verkocht wordt onder massief terwijl er een holte in is. Voor de rest ben ik wel heel blij over de kwaliteit.
Besteld via internet, Hout was precies wat we ervan verwacht hadden, keurige service en een goede afwerking. Helaas wel een lange wachttijd tot het klaar was en erg duur.
Ik had hardhouten balken van 5,90 meter besteld. Ze zijn snel geleverd door een vriendelijke chauffeur. Erg tevreden.
Snelle levering en perfecte kwaliteit naar onze wensen. Aan te bevelen voor de zakelijke afnemers onder ons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid