facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De houtgrutter

Info

Leer- Werkbedrijf/Dagbesteding Atelier, houtwerkplaats, projecthal en winkel

Geschiedenis

De Houtgrutter is een kleinschalig leer-Werkbedrijf met een atelier, houtwerkplaats, projectplannen en een winkel.

Voor wie?
voor mensen met een psychiatrische aandoening en/of autisme, die hun vaardigheden op gebied van werken of dagbesteding verder willen ontwikkelen.

Wat doen wij?
We zijn een bedrijf waar niet alleen producten gemaakt en verkocht worden van gerecycled materiaal maar waar we vooral werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Iets voor jou?
De houtwerkplaats;
hier leer je omgaan met machines, gereedschap en materialen. Ook leer je opdrachten uitvoeren, omgaan met collega's en met je leidinggevende.
Atelier & Winkel;
In ons atelier staat het motto recyclen centraal. Van oude materialen maken we nieuwe producten. Je kan je ook artistiek uiten door te schilderen, tekenen en handwerken. In onze winkel zijn al onze eigen gemaakte producten te koop.

Projecthal;
Ben je technisch onderlegd of gaan je interesses hier naar uit, dan is de projecthal misschien wel wat voor jou. De projecten wisselen van het opknappen van boten of het sleutelen aan een Kever/Eend. Je kunt hierbij vaardigheden op het gebied van metaal- en autotechniek ontwikkelen.

Hoe kom je bij ons terecht?
Je kunt bij ons terecht via één van de zorginstellingen waarmee wij samenwerken of via de Gemeente WMO.
Kom gerust een langs!

Adres: bouwerskamp 11, 8301 AE Emmeloord
Telefoonnummer: 0527795150
Stad: Emmeloord
Route: bouwerskamp 11
Postcode: 8301 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hobbyshop Kreatief Emmeloord Hobbyshop Kreatief Emmeloord 508 meter Redelijk gesorteert
Daniel Diamond Painting Daniel Diamond Painting 2 km Voor iedereen die aan "Diamond Painten" doet. En het ook leuk vinden om van een eigen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid