facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Houtburcht kampen

De Houtburcht kampen

Info

De Houtburcht Kampen voor uw overkapping, schuur op maat of tuinhout het beste adres in de wijde regio!!! OFFERTE? [email protected]

Geschiedenis

De Houtburcht in Kampen is al ruim 15 jaar uw adres voor maatwerk oplossingen, los tuinhout, blokhutten, veranda's, tuinmeubelen, speeltoestellen etc.etc.

Wat begon als eenvoudig tuinhoutbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een all-round tuinhout en maatwerk specialist.

Kijkt u eens verder op onze site en laat u verrassen door de mogelijkheden die wij bieden omtrent maatwerk in en om uw tuin!

Uiteraard bent u van harte welkom in Kampen.
Onder het genot van een kopje koffie kunt u op uw gemak ons showterrein binnen en buiten bekijken.

Tot ziens bij de Houtburcht in Kampen!



"Klanten zijn van maandag tot en met donderdag op afspraak van harte welkom. Graag uw afspraak ruim van te voren plannen."
Adres: Betonstraat 2, 8263 BM Kampen
Telefoonnummer: 0383331891
Stad: Kampen
Route: Betonstraat 2
Postcode: 8263 BM


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 13:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Houtburcht schroeffundering, Houtburcht schutting, Overkapping Kampen, Blokhut Kampen, Hillhout Kampen, Overkapping ijsselmuiden, Houthandel IJsselmuiden, Glazen schuifwand Kampen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincentrum H. Palland Tuincentrum H. Palland 5 km Een echte kwekerij waar niet alleen de bekende planten verkocht worden. Er is een bui...
Recensies
Gingen er heen voor een specifieke tuinbeits. En hadden ze gewoon staan. Vergeleken met ons vorig bezoek hebben ze stuk professionelere uitstraling. Tjonge verkopen ze hier een mooie tuinhuizen of veranda's. Een bezoek zeker waard.
Erg tevreden over De Houtburcht. We zijn uitgebreid geïnformeerd en geholpen. Er is een prachtige overkapping/tuinhuis bij ons geplaatst. Extra dingetjes tijdens de klus waren geen probleem. Vriendelijk personeel dat hard werkt en probleemgericht denkt. Zo moet dat!
Echt een aanrader! Onlangs hier een glaswand besteld voor onze veranda. Nemen uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en geven ook nog tips over de bouw van onze veranda waarvan ik gelijk al had aangegeven dat zij deze niet gaan leveren omdat we deze in opdracht op maat laten maken door onze vaste zzp'er. Dit was geen enkel probleem. Zijn niet opdringerig, komen afspraken na en iedere medewerker is ontzettend vriendelijk. Topbedrijf, kan niet anders zeggen!
Na veel offertes durfden we het, na opgelicht te zijn geweest door een tuinman, aan om te kiezen voor de Houtburcht voor onze veranda/tuinkamer. Duidelijke afspraken, goede uitleg zonder praatjes en heel veel keuze. We zijn enorm blij en erg te spreken over de kwaliteiten snelheid van de monteurs. Nick heeft heel geduldig geholpen met de vele wensen van onze buren rondom de hwa. Eind oktober en we zitten nog heerlijk 'buiten'. Bedankt!
Zoals gewoonlijk bij de Houtburcht netjes geholpen. Of je nu een komplete schutting nodig bent of alleen wat plankjes voor je bloembak je krijgt altijd hulp en advies. Goede voorraden en goed advies voor een lage prijs. Ik ben super tevreden.
Wij moesten wat van hout hebben gemaakt, komen de werkplaats ingelopen om wat te vragen. Medewerkers zien ons, maar gaan doodleuk koffie met elkaar zitten drinken en praten. Doen net of je er niet bent. Na 5 minuten aan de balie te hebben gestaan en niet geholpen worden toch maar vertrokken.
Bij de Houtburcht ben je altijd erg welkom, je bent verzekerd van goed advies en het zijn echte vakmensen die weten waar ze over praten! Koffie staat altijd klaar en ik kom er al jarenlang voor mijn tuinhout! Zeer zeker aan te raden.
Wat een vreemd bedrijf is dit! Dachten wij dat alles rond was, alle afspraken gemaakt, moeten wij in eens 25% gaan aanbetalen. Vooraf niet besproken, niks. Ja, daaaaag! Pas ook op met het CBW verhaal, het wordt als een verkoopargument gebruikt. Maar het CBW is een branche organisatie, dus geen onafhankelijkheid bij geschillen. De aanbetalingsgarantie is een aanfluiting, bij faillissement krijg je slechts een kortingsbon bij een ander CBW-lid, waar je dus vanzelfsprekend meer gaat betalen. Je zult nooit je geld terug krijgen.
Goed advies, vriendelijke bezorging en vakkundige plaatsing. Kortom wij zijn zeer tevreden en bedankt!
Niet normaal, wat een Service. Ik had een keuken aanrecht plank, en ik moest hem op maat hebben, dus op maat gezaagd....deze firma had mij net geholpen, klasse gewoon, verdient veel respect en eerbied.. Dank daarvoor....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid