facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Houtboer

De Houtboer
Adres: De Giek 21-27, 9206 AS Drachten, Nederland
Telefoonnummer: 0512 543 400
Staat: Friesland
District: Smallingerland
Stad: Drachten
Route: De Giek
Huisnummer: 21-27
Postcode: 9206 AS


Openingstijden

maandag: 07:30–17:30
dinsdag: 07:30–17:30
woensdag: 07:30–17:30
donderdag: 07:30–17:30
vrijdag: 07:30–17:30
zaterdag: 08:30–12:00
zondag: Gesloten

Recensies
Ik heb gelukkig een erg positieve ervaring!nVoor een zeer nette prijs hout besteld. Ook de bezorgkosten vielen mij mee.nWerd keurig gebeld door de chauffeur dat hij binnen een half uur zou arriveren. Ik was zelf niet thuis maar werd op afgesproken plek afgeleverd. 1 paal was niet mooi en hadden daarom een extra paal er bij geleverd met een briefje erop. Ik ben erg blij en kan ze zeker aanbevelen.
Door me eigen fout had ik de verkeerde planken besteld en laten bezorgen. Klantenservice gesproken en samen bekeken welke ik graag wilde. De eerst geleverde planken werden retour genomen en de nieuwe geleverd. Op deze bezorgkosten kwam de houtboer mij een heel stuk tegemoet. Allemaal heel vriendelijke mensen. Waar een klein familie bedrijf dus groot in kan zijn. Dankjewel voor de service ,en ik hou de houtboer in mijn bestand.
Vriendelijk personeel, scherpe prijzen.nRuim assortiment aan hout en ander bouwmaterialen.
Al meerdere keren hout besteld. 2x grote bestelling en een aantal keren kleinere bestelling. Alle bestellingen super snel geleverd. Prijs kwaliteit is super. Ik bestel nergens anders meer.
Vlotte bediening, aardig personeel, en materiaal keuze voldoende.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid