facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Horecatussenpersoon

Info

De Horecatussenpersoon is de sparringpartner voor Horeca ondernemers die vooruit willen met hun Horeca bedrijf of willen starten als Horeca ondernemer.

Geschiedenis

De Horecatussenpersoon is de sparringpartner voor Horeca ondernemers die vooruit willen met hun Horeca bedrijf of willen starten als Horeca ondernemer. De Horecatussenpersoon kan u onder andere bijstaan als aan -of verkopend Horecamakelaar, voor u onderhandelen bij uw leveranciers, bemiddelen bij zakelijke conflicten of begeleiden bij de start van een nieuwe onderneming.



"De Horecatussenpersoon is dé sparringpartner voor horecaondernemers die vooruit willen met hun bedrijf of willen starten als ondernemer. Wij kunnen u onder andere bijstaan als aan -of verkopend Horeca makelaar, voor u onderhandelen bij uw leveranciers, bemiddelen bij zakelijke conflicten of begeleiden bij de start.De Horecatussenpersoon is gestart door Rik Hendriks, en dankzij een brede achtergrond binnen maar ook buiten de Horeca heeft hij veel theoretische maar ook praktische kennis opgedaan. Van restaurantkok naar vestigingsmanager bij een grote uitzendorganisatie tot Horeca accountmanager bij de brouwerij en Horecagroothandel.Mede door deze ruime ervaring is De Horecatussenpersoon een waardevolle partner voor uw bedrijf."
Adres:
Telefoonnummer: +31683900428
Stad: Schiedam


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Horeca te koop Schiedam, De Oude School Ter Aar, Lunchroom te koop Zuid-Holland, Horeca te koop Den Haag, Horeca te koop Rijswijk, De Rode Loper Groningen te koop, Horeca ter overname Maasland, Horeca Makelaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HR4Business HR4Business 2 km HR4Business is een full service HR-adviesbureau. Bij ons kun je met al je personeels-...
Margit Administratie - en Adviesbureau voor Hongaren Margit Administratie - en Adviesbureau voor ... 2 km Adobevallasok keszitese. Ugyintezes, Tanacsadas, Adminisztracio,Egyeni vallalkozok k...
JWTRecruitment JWTRecruitment 2 km JWTRecruitment
D&S groep D&S groep 3 km D & S Groep
Stadstuincentrum de Plantenschuit Stadstuincentrum de Plantenschuit 4 km Mooie planten en een enthousiaste verkoper
DeFinanseurs DeFinanseurs 4 km We worden niet teruggebeld als we een afspraak willen maken met een fiscalist
MRVO Accountants en Belastingadviseurs MRVO Accountants en Belastingadviseurs 4 km MRVO snel en doeltreffend. Wij werken al bijna 20 jaar samen met MRVO voorheen Van Op...
Recensies
Wij danken Rik voor de fijne samenwerking bij de verkoop van ons horecabedrijf. Wij hebben Rik leren kennen als een enthousiast, betrokken en zeer kundig persoon. Niets is teveel en indien nodig duikt hij in de lastigere materie en zoekt het uit. Hij beschikt over veel kennis en heeft een groot netwerk.
Erg prettig om met Rik te werken. Hij behartigt je belangen erg goed en denkt ook aan alle details.
Wij hebben ons bedrijf verkocht per 01-09-2022 in samen werking met Rik, wij zijn erg tevreden over deze samenwerking en raden zijn inzet en kennis dan ook zeker aan bij hen die willen verkopen of kopen.
Onlangs hebben wij onze horeca zaak verkocht, wat begeleid is door Rik Hendriks van de Horecatussenpersoon. Alles is fantastisch verlopen, Rik heeft veel werk uit handen genomen en met zijn deskundigheid heeft hij alles goed geregeld voor ons! Rik reageert snel op vragen en niets is teveel gevraagd. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking.
Super partner in onze verkoop en overdracht. Goed om mee te sparren en doet alles om het zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Wij hebben Rik ervaren als een zeer professioneel horeca tussenpersoon. Wanneer we hem nodig hadden, was hij altijd snel bereikbaar. Ook administratief gezien ging alles heel snel zodat we snel door de procedure heen konden schakelen. Als persoon is het ook een man waar je leuke gesprekken mee kan voeren en lachen. Uiteindelijk hebben we een heel leuk bedrijf overgenomen in een korte tijd waar we super tevreden mee zijn. Bedankt Rik!
Met geduld en passie tot een positief resultaat gekomen korte lijnen en snelle antwoorden daar heb je wat aan. Op naar het volgende
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid