facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Horeca Fabriek

De Horeca Fabriek

Info

De Horeca Fabriek is toonaangevend binnen de horeca. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe projecten en innovatieve horeca concepten? meldt je dan nu aan via onze facebook pagina. Je schijnt ergens op "LIKE" te moeten klikken.

Geschiedenis

De Horeca Fabriek is gespecialiseerd in het inrichten, stylen en het conceptmatig meedenken van horeca gerelateerde bedrijven.

Ieder horeca interieur heeft een aparte benadering nodig. Om die reden richten wij ons puur en alleen op de horeca branche.

Wij geloven niet in interieurbedrijven die zich richten op meerdere branches. Om een horeca-exploitatie in te richten is kennis in de branche een vereiste.



Ons team van De Horeca Fabriek bestaat uit stylisten, product- en communicatie ontwerpers, grafische ontwerpers en horeca adviseurs.

Een goed doordacht horeca interieur geeft de juiste karakter van een horecaonderneming aan.

In interdisciplinaire teams werken wij samen met enkele van de bekendste architectenbureaus aan een uitgebreide reeks nationale- en internationale projecten waarvoor wij de “interior design concepten” en “corporate identities” ontwikkelen.

Horecaondernemers ontvangen hun gasten graag in een ambiance die past bij het karakter van hun bedrijf. Dit moet zorgen voor de juiste sfeer in het café, restaurant, hotel. In nauwe samenspraak met onze klanten creëren wij een ontwerp dat pasklaar is en aan alle wensen voldoet.

Producten

horeca, Interieurbouw, horecadesign, horeca inrichting, horeca, horeca interieurbouw, interieurarchitectuur, restaurant makeover, horeca totaalinrichting, horeca projecten, horecaconcepten, horeca architect, restaurant inrichting, horeca meubilair, restaurant design, hotel inrichting, meubelmaker, horecamakelaars, horeca makelaar, horeca makelaars, restaurant inrichten,



"De Horeca Fabriek bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt, realiseert en begeleidt horecaconcepten van ontwerp tot totaalrealisatie. Rendement en structuur staan altijd centraal in onze aanpak. Wij helpen bij het ontwikkelen van concepten en formules die de investering meer dan waard zijn. Dit doen wij met een team van ontwerpers dat een brede horecaervaring heeft."
Adres: Laan van Nieuw Oosteinde 131, 2274 EE Voorburg
Telefoonnummer: 070-8880505
ln.keirbafacerohed@ofni
Stad: Voorburg
Route: Laan van Nieuw Oosteinde 131
Postcode: 2274 EE



op zoek naar gerelateerd: horeca interieur architecten, rein rambaldo, horeca interieur advies, interieurontwerp horeca, horeca ontwerper, horeca interieurbouw, horeca interieur designer, horeca styling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haagse Arc Haagse Arc 630 meter Kantoorgebouw. Meerdere bedrijven. Sportschool.
Femkeido Interior Design Femkeido Interior Design 1 km Zeer tevreden over service en advies van Femke en haar team. Onze verwachtingen zijn ...
Huygenskwartier Voorburg Huygenskwartier Voorburg 1 km Het is een gezellige kleine marktje bij Voorburg om daar wat boodschappen te doen en ...
Ollibolly Ollibolly 1 km Brigitte is een zeer professionele projectbegeleider, stylist en adviseur. Iemand die...
Aahaak.nl Aahaak.nl 4 km Met onze configurator krijgt u maatwerk voor uw interieur, compleet in de stijl die u...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid