facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hoop Op d'Swarte Walvis

De Hoop Op d'Swarte Walvis
Adres: Kalverringdijk 15 , Zaandam 1509 BT, NL
Telefoonnummer: 075 616 5629
Stad: Zaandam
Route: Kalverringdijk 15
Postcode: 1509 BT



op zoek naar gerelateerd: menukaart hoop op d'swarte walvis, hoop op d'swarte walvis michelin ster, hoop op d'swarte walvis michelinster, recensie de hoop op d'swarte walvis, swarte walvis menukaart, restaurant zaandam, de hoop op d swarte walvis 1509 bt zaandam, restaurant zaanse schans
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mama Mama 3 km Je verwacht het niet als je er langs komt, maar dit is een prima tent om even wat te ...
Castell Bites & Steaks Castell Bites & Steaks 4 km Was nieuwsgierig door de goede reviews. Dit is typisch zo'n pareltje..300gr ossenhaas...
Recensies
Heerlijk eten op één van de mooiste plekjes in Zaandam. Menukaart is modern, origineel en met vegetarische gerechten. Personeel is kundig en beleefd. Hondje is welkom op het terras buiten. Heerlijke wijnen, ook alcoholvrij. Prachtige rozentuin. Betaalbaar. Kortom: dikke, vette aanrader.
In het weekend voorafgaand aan kerst heerlijk gegeten hier. Omdat we met een groter gezelschap waren, zaten we in de Regentenkamer. Heel stijlvol en rustig. We kozen voor het viergangenmenu van de Chef, waarbij de vis- en vleesvariant het best in de smaak vielen. De vegetariërs waren iets minder te spreken over met name het hoofdgerecht. Na overleg met de keuken is hier nog wel iets aan gedaan. Keurig, vriendelijk en attent personeel. Prachtige locatie! We komen hier zeker nog eens terug!
Mooi restaurant op een prachtige plek.Weinig sfeer,bediening alleraardigst, behalve de ongestreken blouse van een van de dames. Kan allemaal iets beter.
Heel gezellige en goede lunch en prachtig uitzichtEten: 5/5
Vandaag de nieuwe kaart uitgeprobeerd, begonnen op het mooie terras aan de Zaan. We hebben ons laten verrassen door een 5 gangen menu van de nieuwe chef met heerlijke amuse. Dit alles was een ware smaak sensatie!!! Compimenten aan het hele team.
Heel leuk restaurant op een mooie locatie aan de Zaan! Het eten is hier Michelin waardig! Wij waren hier op de verjaardag van mijn vriend en kwamen met de sloep, die we mochten aanleggen aan de stijger! Je bestelt hier kleine gerechtjes zo'n 3 a 4 per persoon en die zijn echt heel bijzonder en heerlijk! Je wordt hier echt in de watten gelegd!
Heerlijk gegeten. Lekker buiten gezeten op het terras aan het water. vooraf. Verrassingsmenu van 5 gangen gekozen, met wijnarrangement, 1x aangepast voor de chauffeur. Foto's zijn van de eerste 3 gerechten. Daarna zo in beslag genomen door het lekkers dat ik vergat te fotograferen. Happy birthdays.
Wij zijn onwijs in de watten gelegd! Een heerlijke avond, met lekkere wijn, gezellig en warm personeel en goede persoonlijke service. Het eten was goed, wij hadden een menu van de chef. Er zaten dingen tussen die ik normaal niet zou bestellen, zoals het taartje van doperwt, maar het was wel erg lekker!
We hebben hier erg lekker gegeten. Het restaurant heeft een ruim terras aan het water en de kaart heeft voldoende keuze. Vooraf kregen we een broodje en een lekkere amuse, goed verzorgd! Voordeel vonden we ook dat het restaurant over eigen parkeergelegenheid beschikt.
For the owner: We entered, passage was blocked with a cord. When a man came after some time, my partner indicated that we wanted something to eat. The guy directed us to the snack bar next door! Apparently this caterer is not interested in the Dutch public, but prefers tourists from abroad. Then you ask yourself why. Then it occurs to me that you can more easily make them pay more than they should, because the language makes it easier to fool them? It's just a hypothesis, an attempt to explain the man's strange and bullish behavior. Voor de eigenaar: We kwamen binnen, doorgang was versperd met een koord. Toen er na enige tijd een man kwam gaf m'n partner aan dat we iets wilde eten. De man stuurde ons naar de snackbar hier naast! Blijkbaar is deze horeca niet geïnteresseerd in Nederlands publiek, maar heeft liever toeristen uit het buitenland. Dan vraag je je zelf af waarom. Dan komt er in mij op dat je die makkelijker meer kan laten betalen dan ze zouden moeten, omdat door de taal makkelijker te foppen zijn? Het is maar een hypothese, een poging om het vreemde en bullige gedrag van de man te verklaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid