facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hoop Dienstverlening

De Hoop Dienstverlening

Info

Onbetwist uw schoonmaakspecialist!
Gevelreiniging/renovatie.
Dakreiniging
Schoorsteenreiniging
Houtwerkreiniging
Glasbewassing
Periodiek onderhoud!

Geschiedenis

Het juiste adres voor, gevelreiniging, dakreiniging, gevelrenovatie, schoorsteenrenovatie,glasbewassing en hout en kunststofreiniging.
Tevens zijn wij beschikbaar voor periodiek onderhoud.

Uw woning of bedrijfspand toe aan een opfris beurt?
Aan de buiten of binnenkant?
Neem dan contact met ons op!



"Wij zijn de Hoop Dienstverlening uit Langweer, gespecialiseerd in het schoonmaken, onderhouden en renovatiewerkzaamheden bij woningen en bedrijfspanden. Specialist in gevelrenovatie & onderhoud, dak reinigen en coaten en de industriële reiniging. Door ons jaren lange ervaring kunnen wij u van een goed en eerlijk advies voorzien.Ons schoonmaakbedrijf is een betrouwbare partner voor de particuliere en zakelijke markt. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf, die vakkundig, vakbekwaam en representatief is. Wij werken alleen met milieuvriendelijke middelen.Maak kennis met ons bedrijf en neem contact op voor een vrijblijvende offerte.Jan Wybren de Hoop"
Adres: Bredyk 20, 8525ER Langweer
Telefoonnummer: 06-41758383
Stad: Langweer
Route: Bredyk 20
Postcode: 8525ER



op zoek naar gerelateerd: Glazenwasser Joure
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HR Timmerwerken HR Timmerwerken 133 meter Betrouwbaar bedrijf
Hessel Sappé  schoorsteenveegbedrijf Hessel Sappé schoorsteenveegbedrijf 137 meter Traditionele schoorsteenveger voor de regio Zuid-Friesland.
Recensies
Wij hebben ons hele huis aan de buitenkant laten reinigen door JW de Hoop, oude voegen er uit en opnieuw voegen en daarna laten impregneren. Dit is op een heel vakkundige manier gedaan, ze weten van wanten, Dit bedrijf is zeker een aanradder. Cor & Nancy Lelystad
Ziet er goed uit en gezellig
Hele goede service.
Goede offerte
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid