facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Hoogen Hof

de Hoogen Hof

Info

Vergaderen op niveau! Kleinschalige vergaderlocatie met een luxe huiselijke uitstraling, centraal gelegen in Midden Nederland.



"Kleinschalige vergaderlocatie met een luxe huiselijke uitstraling, centraal gelegen in Midden Nederland. Leent zich uitstekend voor vergadergroepen tot 10 personen. Bij presentaties en informele bijeenkomsten kunnen ook grotere groepen ontvangen worden.​Met uitzicht op de appelboomgaard en uitgestrekte weilanden, op slechts 5 autominuten van de A2 en station Zaltbommel.​Deze inspirerende locatie staat privé tot je beschikking."
Adres: Molenstraat 6, 5314 BZ Bruchem
Telefoonnummer: +31418206506
Stad: Bruchem
Route: Molenstraat 6
Postcode: 5314 BZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00

Recensies
Vanaf de eerste dag dat Peggy haar deuren opende van deze prachtige locatie zijn wij klant en fan. Alles is tot in de puntjes geregeld, het eten heerlijk, de locatie heeft echt bijgedragen aan het succes van mijn bedrijf. Dank Peggy voor alle topdagen en dat we wekelijks bij jullie mogen zijn om prachtige bedrijven van SMARTgirls te laten groeien. Hier op deze plek voelen ook de sprekers als Annemarie van Gaal & Marlies Dekkers helemaal thuis. Dat had ik nooit alleen kunnen doen en ben daarom jouw enorm dankbaar voor je talent, gastvrijheid en prachtige plek die we mogen gebruiken. Liefs en tot gauw, Ellen
Wat een fantastische locatie! Met het MT van Continu Professionals de hele dag op de locatie aanwezig geweest. Peggy is een gastvrouw die graag met je meedenkt en het alles tot in de puntjes verzorgd. Zowel de locatie als het eten zelfgebakken appeltaart, een uitgebreide lunch waren super geregeld.
Dit mag met recht een 'luxe' vergaderlocatie genoemd worden. Je hebt de hele locatie voor je zelf en hebt verschillende vertrekken tot je beschikking. Lunch in het clubhuis, pauzes in de Lounge en vergaderen in de 'boardroom'. De gastvrouw is super gastvrij en regelt alles tot in de puntjes. De ligging is lekker landelijk maar toch dichtbij de snelweg; ideaal!
Erg mooie locatie. Professionele en vriendelijke ontvangst. Alles tot in de puntjes verzorgd. Qua stijl mooie mix tussen zakelijk en huiselijk.
Geweldige tennis experience gehad! Wij komen zeker terug.
In de watten gelegd. Optimaal verzorgd. Tot in de puntjes. En nog meer dan dat. Peggy verstaat het gastvrouwschap als de beste. Het was een hele fijne setting om samen met mijn cliënt de diepte in te duiken van het ondernemerschap. Zoek je een fijne plek waar je het aan niets, maar dan ook echt niets ontbreekt? Dan heb je'm nu gevonden.
Voor Structuurjunkie zijn we bij Peggy geweest voor een hele dag Masterminden. Bij Peggy is alles tot in de puntjes verzorgd! Overal is aan gedacht! Van zelfgemaakte appeltaart tot goede wijn bij de eventuele afsluitende borrel. Alles klopt! Daarbij is de communicatie super en staat ze paraat om iedereen met een enorme glimlach te ontvangen!
Met heel veel plezier deze sfeervolle locatie gebruikt voor mijn branding fotoshoot. Gastvrij ontvangen door Peggy en alles tot in de puntjes verzorgd. Aanrader!
Met een kleine groep van 6 collega's een brainstorm sessie gedaan bij De Hoogen Hof. Vanaf binnenkomst al in de watten gelegd met verse appeltaart, de uitgebreide en luxe lunch, vers gebakken koeken nog warm! en de hele dag toegang tot chips, chocola, heerlijke frisdranken, bonenkoffie en thee met verse gember etc. Dank je wel, Peggy!
Op een ietwat onstuimige dinsdag in oktober vierden wij ons geregistreerd partnerschap met een klein gezelschap van 12 volwassenen en vier kinderen bij Peggy in Bruchem. Ondanks dat de locatie volgens de website gericht is op zakelijke meetings, reageerde Peggy meteen enthousiast om een informele bijeenkomst bij de Hoogen Hof te houden. De locatie leent zich hier namelijk ook uitstekend voor. Denk aan: de warmte van 'thuis' en toch de service en gastvrijheid van een horeca gelegenheid. Wat daarbij zeer waardevol is, is dat Peggy meedenkt over praktische zaken en specifieke wensen. We konden de vergaderruimte boven zelfs gebruiken als slaapkamer voor de kinderen. Daarom heel veel lof Peggy voor jouw flexibiliteit en servicegerichtheid. Voor wat betreft de catering heb je ons ook zeer aangenaam verrast. De champagne en taart waren feestelijk en voortreffelijk. De zelfgemaakte lunch in buffetvorm was eveneens voortreffelijk en gevarieerd. Met dieetwensen werd desgevraagd door jou rekening gehouden. Na een korte wandeling konden we tot slot aanschuiven voor een uitgebreid en exclusief borrelplateau. De drankjes waren de gehele dag self-service, maar er was volop keuze aanwezig. Tot slot de locatie: wat een geweldig en sfeervol verblijf, landelijk en rustiek gelegen. Het interieur straalt warmte uit en de fruitbomen in de tuin en aangrenzende weilanden maken van de Hoogen Hof een waar plaatje. Hartelijk bedankt voor het onvergetelijk maken van onze dag. Warme groetjes, Véronique & Bart
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid