facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hondsrug Schoenmode

De Hondsrug Schoenmode
Adres: Torenlaan 2, 9531 JJ Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0599-236350
Stad: Borger
Route: Torenlaan 2
Postcode: 9531 JJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: van haren borger, podoloog borger, kinderschoenen borger, schutrups, schuurman schoenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Modeplein Borger Modeplein Borger 155 meter Gezamenlijke Modewinkels in Borger: Bij Mijke,Bleitoe Kidsware, Fam Fam, Fratello's,...
Recensies
Een schoenenzaak waar mensen werken die tijd nemen om je te adviseren. Schoenen die ik daar heb gekocht zijn dan ook precies datgene wat je kunt verwachten van een schoen. Comfortabel en er toch ook goed uitzien. Tijdens het bezoek aan deze winkel was er zelfs nog de gelegenheid tot het nuttigen van een kopje thee. Heb er een warm gevoel aan overgehouden. De moeite waard om nog eens te bezoeken. Dikke pluim.
Wij waren hier voor mijn vrouw, die heeft wat moeilijke voeten en dus goed advies nodig bij het kiezen van de juiste schoenen! Bij binnenkomst direct goed en serieus geholpen! Verhaal aangehoord en juiste adviezen gegeven op basis van het verhaal. Ook kleine details niet over t hoofd gezien. Kunnen andere schoenen winkels in de regio nog een voorbeeld aan nemen, want dit was niet de eerste winkel welke we bezocht hadden. Goede advies heeft geresulteerd in de gun factor voor aankoop van de schoenen. Zeker een winkel waar we terug zouden komen ! Top! Ondertussen helaas slechtere ervaring opgedaan. Dure schoenen lage kwaliteit, slecht geholpen. Fabrikant zegt nee dus ja dan nee. Jammer maar goed gaan we wel ergens anders heen. Alleen goede service leveren bij verkoop en niet bij problemen is in mijn ogen maar 1 ster waard.
Het is jammer dat wanneer je in borger woont en geen vaste klant bent, er behoorlijk droog op je wordt gereageerd. Zo jammer dat er geselecteerd wordt. Inmiddels bij schutrups de juiste maat en juiste schoen gekregen met ontzettend leuk en goed advies. Toch jammer dat het in ons hartje van borger je zo behandelt wordt.
Zo wat een fijne winkel en hartelijke mensen! En een Italiaan zou zich in de hemel wanen! Zulke mooie kwaliteits schoenen van echt leer!
Goed geholpen werd meegedacht. Goede kwaliteit schoen
Vriendelijk personeel, laat je niet lang wachten. Nette winkel, prima prijzen.
Mooie schoenen, erg veel keus voor iedereen. Het personeel is zeer behulpzaam en vakbekwaam.
Super mooie schoenen zaak hele gezellige dames in de winkel echt geweldig mooie collectie schoenen
Fijne winkel, ruim assortiment en redelijke prijzen.
Vriendelijke mensen vakkundig personeel. Er heerst altijd een gezellige sfeer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid