facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hondenkaravaan

De Hondenkaravaan

Info

Alles voor een goede band tussen mens en hond. Training, workshops, lezingen en voorlichting.

Geschiedenis

Alles voor een goede band tussen mens en hond. Training, workshops, lezingen en voorlichting.



"Hondentraining vóór honden en mét honden. Kleinschalig, praktijkgericht en geschikt voor alle hondenrassen en kruisingen ongeacht leeftijd. Positieve benadering voor hond en mens. Wij vinden het belangrijk dat training voor zowel mens als dier uitdagend en leuk is. We kijken op de eerste plaats altijd eerst naar wat goed gaat, niet naar wat fout gaat. Iedere hond is anders en ieder mens is anders. Daarom passen wij iedere training op het individu aan. Hondentraining is een constant spel tussen het leren kennen van jouw hond, zijn gedrag leren lezen en daarop inspelen. Dit kan tijd vragen, maar zoals bij alles wat je veel aandacht geeft wordt altijd beloond!"
Adres: Rotterdam
Telefoonnummer: 0637440333
Stad: Rotterdam


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ENRW Rottweiler werkgroep ENRW Rottweiler werkgroep 1 km Een gezellige club mensen met het hondenhart op de juiste plaats. Ervaren begeleiders...
HSV De Oase HSV De Oase 1 km Helaas heb ik te weinig tijd maar misschien kom ik met Boy snel weer terug. Ik raad d...
USV USV 2 km Geweldige lokatie en geweldige mensen. om mee te boulen. USV PRIMA
Hondenschool aan huis Hondenschool aan huis 5 km Via internet Frits gevonden. Voor ons ideaal omdat de training bij ons thuis kon. Fri...
Social Canine Club Social Canine Club 7 km Een super blije die 2 x per week zo geniet maar ook heel veel dingen leert. Sabine i...
Hond op School I hondenschool Hond op School I hondenschool 8 km Erg leerzaam, vriendelijke instructeurs!
Hondenspecialist Marjolijn Quint Hondenspecialist Marjolijn Quint 10 km Gedragstherapie en privé puppycursus
VDH Kgr Rijnmond VDH Kgr Rijnmond 11 km Hondensport vereniging, wij u terecht kunt met uw viervoeter voor vzh, ipo, puppycurs...
Hondenschool Op Maat Hondenschool Op Maat 11 km Super relaxe hondenschool. Er wordt goed gekeken naar wat elke hond voor benadering ...
Recensies
Ruim 2 jaar geleden wist ik niet meer hoe ik met Bodhi verder moest. Toen kwam ik bij De Hondenkaravaan uit en Sharon vroeg me haar nog 1 kans te geven. We gingen 2 a 3 keer per week trainen. Ik heb de kans aangepakt en binnen no-time bouwden Bodhi en ik een hele sterke band op. Ik leerde zijn gedrag herkennen en we ontdekten dat een deel van zijn ‘probleemgedrag’ alles te maken had met een medische oorzaak. Deze maand wordt Bodhi 4 jaar. We zijn inmiddels uit regio Rotterdam verhuisd, maar we zullen De Hondenkaravaan nooit vergeten.
Geweldige coaching en training! Onze hond Vinny kwam - vanuit Griekenland - bij ons toen hij 6 maanden was. Angstig voor andere honden, mensen, auto’s en vreemde geluiden... Na een tip van een vriendin zijn we bij de Hondenkaravaan gaan trainen, wat heeft dit Vinny en ons in zeer korte tijd al veel gebracht!!! Vinny zit door alle goede adviezen zoveel beter in zijn velletje! We gaan zeker nog wel een tijdje door met trainen want een goed getrainde blije hond is een blij baasje! Bedankt Sharon en Wilma voor alle goede tips en trainingen tot nu toe!
Ondanks m'n ervaring met herplaatsers met een rugzakje had ik echt hulp nodig met m'n 10 maanden jonge Griekse hond. Ik was zo'n beetje ten einde raad toen ik via een kennis bij Sharon terecht kwam. Na een aantal privé lessen, heb ik de moed er weer in en gaat het echt veel beter. Doortastend, eerlijk, professioneel, vindingrijk en heel lief voor hond en mens! Ik heb alle vertrouwen in haar aanpak.
Onze duitse herder Amy is helemaal gek op Sharon en wij ook. Ze kijkt naar elke hond individueel wat deze nodig heeft. We kunnen altijd terecht met vragen en ze geeft goede handvaten om onze hond goed op te voeden. Ook de trainingen zijn interessant en leerzaam. Wij zijn fan!
Zo blij dat ik via de dierenarts bij Sharon terecht ben gekomen. Meerdere trainingen doorlopen met Buddy, mij werd verteld dat hem niets te leren viel, een bange, angstige hond...... nu 4 maanden trainen met Sharon, volgt mijn lieve hond mij gewoon, Loopt naast me, trekt me niet meer door het park, met veel kleine stapjes komen we er ook. We zijn nog lang niet klaar, hij is ook pas 3jaar, dus we kunnen hopelijk nog minstns 8 jaar met hem aan de slag, heelijk om nu buiten te trainen en wandelen met mijn lieve, eigenzinnige, hyperactieve retriever.
Sharon en Jordy zijn super en heel veel geduld. Ook met honden met gedrags problemen zijn ze super, als jezelf denkt dit gaat nooit meer goedkomen dan zijn daar Sharon en Jordy om je weer moed in te spreken en ze hebben gelijk het komt zeker goed. Ze bieden ook van alles aan echt super leuk en vooral ook leerzaam. Je leert je hond echt beter lezen. Dus ik raad de Hondenkaravaan dus ook bij iedereen aan voor iedere soort hond, want ook zeker een hond met gedragsproblemen weten ze goed te trainen op een liefdevolle manier. Van mij een dikke vette 10.
Bodhi en ik moesten omschakelen van handler-hulphond naar baas-huishond. Een ingewikkeld proces dat ons bijna onze band kostte. Na een paar maanden intensief trainen met Sharon begrijp ik Bodhi steeds beter en kan ik lachen om zijn streken. We hebben een stuk ontspanning gevonden dat we nog niet kenden.
De Hondenkaravaan is een geweldige plek om je kennis rondom jouw hond te verbreden en de band met jouw hond te versterken. Dit geldt ook voor honden die bijvoorbeeld uit het buitenland komen, zoals bij ons het geval is. Door de duidelijke theoretische uitleg van Sharon krijgt men een beter beeld van zijn eigen hond gedragsherkenning. Deze kennis wordt wederom in de praktijklessen toegepast! Sharon is zeer geduldig en neemt altijd de tijd om de vragen van haar cursisten te beantwoorden. Kortom, wil ik benadrukken dat ik iedereen kan aanbevelen om de lessen bij de Hondenkaravaan te volgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid