facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Homme TCC

De Homme TCC

Info

Wilt u het beste uit uzelf, uw medewerkers en uw organisatie halen door trainingen die blijvend rendement garanderen? Is het antwoord op deze vraag ja, dan is deHOMME bewust de beste keuze. www.dehomme.nl

Geschiedenis

DeHOMME is een professioneel instituut voor communicatietraining, coaching en advies.

Wij willen als inspirator inzicht geven en helpen bij het bereiken van doelen. Wij werken met een enthousiast team van trainers, coaches en medewerkers. Zij zetten zich graag in voor uw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Op onze website www.dehomme.nl leest u informatie over onze bruisende organisatie en onze activiteiten. U kunt zich ook opgeven voor onze nieuwsbrief.

Adres: Laagsestraat 32, 7637 PB Oud-Ootmarsum, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 06 40 65 39 49
Stad: Oud-Ootmarsum
Route: Laagsestraat 32
Postcode: 7637 PB



op zoek naar gerelateerd: NLP De homme
Recensies
Zowel NLP Practioner als NLP Master bij deHomme gevolgd in de dagopleiding. Zeer goede kwaliteit, Adriana als trainster is heel erg goed. De lunches zijn meer dan goed, het maakt de lange dagen helemaal compleet. Fijne buiten locatie, bij mooi weer lekker buiten werken of onder de overkapping. Heerlijk.
Ik heb veel aan de coaching gehad. En dat in slechts vier sessies!
Goede opleider met mooie locatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid