facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hoijse Hoeve

De Hoijse Hoeve
"Enkel nog geopend voor feesten, partijen en condoleances"
Adres: Hoisersrraat 20 , Someren 5711 PV, NL
Telefoonnummer: 0492 331 475
Stad: Someren
Route: Hoisersrraat 20
Postcode: 5711 PV



op zoek naar gerelateerd: De Soete Inval Someren, Valentino Someren, Midgetgolf Someren, Valentino Someren reviews, Parkeerplaats Keelven Someren, Lunchen Someren, Valentino restaurant, Pannenkoekenhuis Lierop
Recensies
Nieuwe menukaart met lekker gerechten. De surf en turf plank is een aanrader. Honden zijn ook welkom!
Heerlijk gegeten, indien wij nooit kunnen kiezen was de "Preuverije" een goede uitkomst waarbij je i.p.v. 1 gerecht per gang 4 kleine gerechtjes van de kaart kan kiezen. Voor de kleine een pannenkoek en kleurplaat dus die vermaakte zich ook. Eten was goed en bediening was echt goed!
Gezellige plek met fijne keuze mogelijkheden, vriendelijke bediening en heerlijk eten
Gezellig restaurant met groot terras en sfeervolle binnenplekken. Goed aanbod aan verschillend eten. Lekker BBQ vlees. Porties wel niet erg groot en prijzen niet goedkoop.
Gastvrij restaurant met een kinderspeelplaats. Leuke gevarieerde kaart waar een ieder wel iets op moet kunnen vinden. Vriendelijk personeel en goed eten voor een eerlijke prijs.
Prachtig wandelgebied met deze fijne plek om weer bij te komen. Goed eten en drinken.
Fijne plek in rustige omgeving. Bediening lekker relaxed maar zeker correct. Eten wij hadden pannekoek, spareribs als hoofdgerecht, voorgerecht carpaccio. Smakelijk en goede hoeveelheid op bord. En nauwelijks kinderen Maar ja, was Pasen....
Goede kaart, goede bediening, fijne ambiance, kortom prima restaurant! De hoeve bestaat dit jaar 50 jaar. Speciaal daarvoor hebben ze een jubileum/ verrassingsmenu voor €25,= vanaf 2 personen op de kaart staan. Zeker een aanrader.
Vandaag de Hoise Hoeve bezocht tijdens een samenkoming met de autoclub. Wat een geweldige service, aardig personeel en lekker eten! Wegens mijn aandoening kon ik gerechten van het Diner niet eten, dus hebben ze voor mij een lunch gerecht klaar gemaakt wat ik wel kon verdragen! Bij een volgende samenkoming komen wij hier zeker terug!
Mijn tip: American, Pulled Chicken pannekoek! Samen met een Rufus Tripel om het feest compleet te maken, top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid