facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hoeve van Nunspeet

De Hoeve van Nunspeet

Info

Een romantisch weekendje weg, een actieve vriendendag of een gezellige familiereünie? Wij heten u van harte welkom bij Hotel De Hoeve van Nunspeet.

Geschiedenis

Een romantisch weekendje weg, een actieve vriendendag of een gezellige familiereünie? Wij heten u van harte welkom bij De Hoeve van Nunspeet. Midden in de bossen van de Veluwe beleeft u heerlijke dagen. Ervaar de Veluwse gastvrijheid, ontdek de prachtige omgeving, beleef de natuur, slenter door historische stadjes als Elburg, Hattem en Harderwijk, rust uit in een van onze gezellige kamers, proef onze eerlijke en heerlijke gerechten en ontspan!

Adres: Elspeterweg 14, 8071 PA Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341260106
ln.teepsnunnaveveohed@ofni
Stad: Nunspeet
Route: Elspeterweg 14
Postcode: 8071 PA



op zoek naar gerelateerd: de hoeve van nunspeet ontbijt, hotel de hoeve van nunspeet 8071 pa nunspeet, de hoeve van nunspeet reviews, hotel dennenhoeve nunspeet beoordelingen, de hoeve van nunspeet vacatures, elspeterweg 14 nunspeet, arrangementen de hoeve nunspeet, de hoeve van nunspeet recensies
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel Het Jagershof Hotel Het Jagershof 829 meter Hotel het Jagershof is een gastvrij en sfeervol hotel in Nunspeet op de Veluwe. Het J...
Recensies
Voor een tweede korte vakantie hier geweest. Mooi hotel en redelijke prijs. Lijkt dat de service wat geminderd is, zeker niet slechter!, maar waarom geen badmatje dit vond ik een min punt. Twee handdoeken voor drie nachten ik was alleen nou ja daar val ik niet over ik had er zo een, met bonnetje, bij kunnen krijgen. De ene x smorgens melden voor ontbijt volgende dagen niemand te zien. Eerste x ontbijt in ruime zaal met ook voldoende twee persoons tafeltjes, volgend dagen in een zaal ervoor met maar enkel twee persoons tafels en te weinig ruimte, waarom daarachter ruimte genoeg .... mss personeels gebrek? Maar Nunspeet en omgeving een bezoek meer dan waard en de Hoeve van Nunspeet ga er gerust logeren.
Na een heerlijk dagje sauna dit hotel bezocht. In de week voordat we zouden gaan werden we al gebeld of we wilden omboeken, want ze hebben personeelstekort. Niet gedaan, want het was gecombineerd met dagje sauna. Komen we 's avonds op de kamer, die overigens erg klein en warm is, blijkt er een bruiloft onder onze kamer bezig te zijn. Doei ontspannen gevoel. Na 2 uur geluisterd te hebben naar harde muziek van de band, hebben we besloten toch naar huis te rijden. De jongen achter de receptie maakte zich druk of we de €5,- toeristenbelasting wel hadden betaald.... Zeer slechte ervaring wat betreft dit hotel, niet aan te raden!
Klant vriendelijkheid staat echt wel in de min. Er kan nog nét een goedemorgen vanaf als je überhaupt al binnenkomt door het gebrek aan parkeer gelegenheid. En de lift is zo groot als een brievenbus. Honden worden toegelaten en als je zakelijk gaat en vroeg op moet zou ik ook niet gaan gezien het feest arrangement dat ze bieden. De locatie is mooi, daar is dan ook alles mee gezegd. Restaurant de boskabouter is daarintegen écht super.
We verbleven in een luxe kamer. Fijne grote ruimte met ook een ruime badkamer met 2 wastafels. Een uv/infrarood systeem in de douche. Werkte helaas niet naar behoren. We zaten aan de straatkant waardoor er wel veel lawaai te horen was van het vele verkeer. Geen ventilatiemogelijkheden behalve raam open dus geluid was niet weg te nemen. Op het oog schoon maar alle hoekjes en muren badkamer waren nog stoffig/haren op de muren. De bedden zijn prima, wel doorgezakte matrassen in het midden. De kussen waren veel te klein en hadden geen ondersteuning mits we het kussen tot een propje maakten. Ontbijt was prima. Zeer uitgebreid met keuze voor iedereen. Fijn groot terras buiten. Luch was ook heerlijk. Het personeel is zeer vriendelijk. Goede uitvalsbasis om te fietsen of wandelen. 4 minuten lopen naar het treinstation. Voor jongere mensen al met al een wat oudbollige uitstraling. Heel veel oude mensen maar gelukkig ook een traplift aanwezig.
We hadden een familiekamer geboekt en hadden een eigen campingbedje meegenomen. Onze kamer was op de 1e etage. De lift is voor 1 persoon, dus niet handig voor ons. Vrijdagavond was er een bruiloft en daardoor geen goede nachtrust. Personeel bij ontbijt was erg vriendelijk en behulpzaam Kamers: De familiekamer heeft een douche. Er is geen koelkast op de kamer. Prachtig uitzicht op bos. Activiteiten in de buurt: Ik koos voor dit hotel vanwege de speeltuin bij het naastgelegen pannenkoekenrestaurant. Bijzondere details: Weinig parkeerplaats
Leuk en gezellig hotel , Diner is gewoon weg fantastisch , ontbijt is eenvoudig maar lekker ,schone kamers. Mindervalide kamer was perfect . Wij komen zeer zeker terug. Ik heb wel 1 dingetje....het is heel mooi dat ze aan het milieu denken en dat je vaker je handoeken moet gebruiken. Daar heb ik opzicht geen probleem mee maar dan krijg je alleen naar 1 badhanddoek per persoon en bij je "sleutel" zit een kaartje voor een kleine handdoek. Als je dat kaartje inleverde deed je afstand van kamer sevice geen bed opmaken enz en kreeg je een bon naar keuze die je in het hotel kon gebruiken. Maar hoe graag ik daar aan mee wilde doen vond ik 1 handoek te weinig. Misschien toch een kleine handdoek erbij doen. Zouden er veel meer mensen meedoen.
De kamers zijn eerder sober , wel goede bedden. De badkamer is echt té klein. Wanneer je een douche neemt wordt alles nat, het water komt tot aan het toilet en vóór de wasbak. Geen ruimte om iets kwijt te kunnen in de badkamer van je toiletgerief. Eten en drinken: Het ontbijt was goed uitgebreid: diverse broodjes, beleg, eieren en spek, confituren,muesli, fruit, yoghurt.
Prima en gemoedelijk ruim hotel. Familiekamer was echt dikke prima. 2 nieuwe douches met een gietvloer. Fijne bedden en rust om te slapen. Mooie omgeving om te wandelen en dichtbij het centrum. Wat voor de kinderen heel leuk is, is het pannenkoekenhuis wat ernaast zit en erbij hoort en heel veel speelgelegenheid biedt voor de kids.
Kamers zijn goed onderhouden en schoon. Thermostaatkraan van de douche leek niet echt te werken, de enige temperaturen waren warm en heet. Personeel is erg vriendelijk. Ontbijtbuffet is goed verzorgd. De locatie is rustig, alhoewel de ligging vlak aan een doorgaande weg wel voor wat onrust zorgt wanneer je het raam open hebt staan.Kamers: 4/5
Wat een ronduit belachelijk hotel. De schoonmaak heeft een eigendom van mij kwijt gemaakt. De receptie was hier in de eerste instantie vrij sympathiek over en ik zou hier nog over teruggebeld worden zodra ze met de hoofd van schoonmaak gesproken zou hebben. Later op de dag terug gebeld met de opmerking dat ze niks gevonden hebben en dat ik maar aangifte bij de politie moet doen en aanspraak op mijn verzekering moet maken. Het zou jullie goed staan om fouten te erkennen en gasten hierin tegemoet te komen of normaal een dialoog aan te gaan, in plaats van gasten naar de politie door te sturen en te doen alsof ze maar uit hun nek lullen. Hier kom ik niet terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid