facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hoeksche Tuk Tuk

De Hoeksche Tuk Tuk

Info

De Hoeksche Tuk Tuk

Tijd voor een leuk uitje! Huur een Tuk Tuk

De Hoeksche Tuk Tuk heeft 3 Tuk Tuk's beschikbaar, 2 3 persoons- en 1 4 persoons tuk tuk, je kunt dus met 10 personen op pad.

Voor meer informatie kijk op:

www.dehoekschetuktuk.nl


Adres:
Telefoonnummer: 0653288535
Stad: Strijen


Recensies
Met de Hoeksche Tuk Tuk naar Dordrecht! Eenmaal daar rondje Dordt met veel bekijks gereden. De Moerdijkbrug over gegaan en weer terug, via de MacDrive naar Strijen. We zijn zeer vriendelijk ontvangen, goede uitleg, kortom een zeer geslaagde dag. Wij gaan zeker nog een rondje Hoekse Waard!
Ik werd opgehaald met deze fantastische Tuk Tuk voor mijn vrijgezellen middag. Super gaaf. Dat wil toch iedereen. Lekker scheuren en de Hoeksche Waard verkennen met Picknick onderweg. Zelf geregeld
Aardige mensen bij De Hoeksche Tuk Tuk. Een hele nieuwe ervaring in dat wagentje. Je hebt onderweg veel bekijks en veel mensen zwaaien naar je. Ontzettend leuk om de dijken te verkennen. Ik woon al mijn hele leven in de Hoeksche Waard maar blijf versteld staan van de schoonheid van het landschap. Aanrader hoor!!
Een "openbaring" om op mijn oudere leeftijd nog eens een tuk tuk te besturen. Goed opletten geblazen, bij zowel het bedienen van het voertuig als het verkeer op het soms behoorlijk smalle en niet altijd vlakke asfalt. Nooit geweten dat de Hoekse Waard zoveel slaper dijken en dijkjes kent die wijzen op de vroegere strijd tegen het water. Denk bijvoorbeeld aan het Haringvliet, de Binnenmaas en de Oude Maas. Tot slot is vermelding van het pittoreske landschap de moeite waard. Daar krijgt niemand al rijdend over de A29 een idee van.
Vandaag met prachtig weer een authentieke tuk tuk voor 4 personen gehuurd bij De Hoeksche TukTuk. Vriendelijke, enthousiaste mensen die ons een duidelijke uitleg gaven, waarna wij op pad gingen. 4 uur lang rijden door de Hoeksche Waard, over leuke dijkjes en binnendoor wegen. We trokken veel bekijks en mensen reageerden enthousiast of keken nog eens achterom na het zien van de tuk tuk. Kortom, een leuke belevenis die wij iedereen zouden aanraden! Leuk dat er nu zoiets is in de Hoeksche Waard, niet alleen voor toeristen, maar ook voor iedereen die er woont!
Wij hebben een geweldig leuke rit gemaakt met de Hoeksche tuk tuk. Super leuke en mooie route en heerlijk onderweg wat gedronken met een lekker stuk gebak. Kortom we hebben een ontzettende leuke dag gehad., . Bedankt hoor Nicolette en Pepijn
Wat leuk in een Tuk Tuk. Zo kom je op plekjes waar je met de auto nooit kom Echte aanrader.
Mooie en leuke dag gehad met prima vervoermiddel
Super gaaf om mee door de Hoeksche Waard te toeren. Echt een aanrader om een keer uit te proberen.
Het was n zeer aangename dag, we hebben zo genoten en gelachen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid