facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hoeksche Makelaar

Info

Een nieuwe kantoor in Mijnsheerenland met jarenlange ervaring! Met veel enthousiasme hebben wij heel bewust gekozen om ons kantoor te starten in Mijnsheere



"Via ons kantoor kunt u goed en goedkoop uw woning verkopen. Kijk ook naar ons aantrekkelijk tarief voor het aankopen van een nieuwe woning.Wij werken met een heldere menukaart. Vooraf is duidelijk wat het kost. U kiest wat u nodig heeft!"
Adres: Laan van Westmolen 61, 3271BJ Binnenmaas
Telefoonnummer: 0186-899310
Stad: Maasdam
Route: Laan van Westmolen 61
Postcode: 3271BJ


Recensies
Deze makelaar, Sander, heeft ons geholpen met het kopen van een nieuwe woning. Wij vonden zijn advies goed. Als we een vraag hadden dan konden we hem ook 's avonds bereiken. Dat vonden wij erg prettig. Een nieuw huis kopen is best spannend en geeft toch vragen. Wij zijn blij dat we ons nieuwe huis gekocht hebben!!
Binnen snelle tijd beschikbaar voor een taxatie, een vriendelijke man heeft het huis getaxeerd. Een week later het rapport ontvangen en ziet er goed uit , dit alles voor een redelijk goedkope prijs.
Uitstekend advies gehad. De prijzen zijn transparant en voordelig. Aanrader!
Fijne makelaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid