facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hitsert Dierenkliniek

"Dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren"
Adres: Gravin Sabinastraat 40, 3284 AP Zuid-Beijerland
Telefoonnummer: 0186662332
Stad: Zuid-Beijerland
Route: Gravin Sabinastraat 40
Postcode: 3284 AP


Recensies
Hele fijne ervaring, wat een aardige, vriendelijke medewerkers die mijn best hele moeilijke hond heel erg de tijd en ruimte gaven om rustiger te worden... En heel erg meedenkend in de beste oplossing voor hem!
Hier werken duidelijk mensen met liefde en toewijding voor hun vak. Bij elk bezoek hebben wij dit mogen ervaren.
Reageert niet op e-mails betreffende de informatie over een herplaatste hond welke hoogstwaarschijnlijk cliënt was bij deze praktijk en een onbekend ziektebeeld heeft.
De Hitsert is een ontzettend fijne dierenkliniek, wat mij betreft de beste van de Hoeksche Waard. Toen onze jonge mechelaar wat mankeerde zijn wij direct goed geholpen en constant op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en kosten. Wanneer wij vragen hebben worden deze telefonisch altijd direct beantwoord. Ik kan het iedereen aanraden om de Hitsert als dierenkliniek te kiezen.
Een fijne praktijk met aandacht voor dier en baasjes! Marjolein heel steunend en helpend geweest bij ons besluit om onze hond in te laten slapen. Invoelend, maar ook duidelijk. Dank daarvoor!
Goed, vriendelijk en fijn geholpen. Ook de dag erna nog navraag gekregen over hoe het was gegaan. Perfect
Natuurlijk kun je er beter niet komen maar lieve dierenartsen en assistentes En vakkundig
Ben blij dat ik deze dierenarts heb gekozen. Nu een aantal keer geweest voor jaarlijkse vaccinaties. Ook tevreden over de operatie die mijn kat heeft ondergaan. Je wordt goed te woord gestaan en zijn erg vriendelijk allemaal. De artsen zijn ook fijn. Ze leveren goede zorg. Kortom een tevreden eigenaar van drie katten.
Een heel fijne, klantvriendelijk praktijk met dierenartsen waar ik vertrouwen in heb. Als fokker van raskatten is dat erg belangrijk voor me.
Super vriendelijk personeel. Nette prijzen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid