facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Heren van 0314

Info

Bij deherenvan0314 helpen wij u graag bij het vinden van een passende outfit. Met ons mooie merkenpakket kunt u terecht voor uw sportieve of geklede look!

Adres: Hamburgerstraat 50, 7001 AL Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: +31314745022
Stad: Doetinchem
Route: Hamburgerstraat 50
Postcode: 7001 AL


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dames 0314, 0314 kleding, Dames 0314 Studio Anneloes, Dames Heren 0314, Mission Doetinchem, 0314 outlet, Kledingzaak Doetinchem, De Dames van 0314 kortingscode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Anneloes Studio Anneloes 15 meter
De Dames van 0314 De Dames van 0314 17 meter Door de Corona gedwongen om online te bestellen, maar wat een ontzettend goede servic...
Claus Sport2000 Doetinchem Claus Sport2000 Doetinchem 62 meter Ik kom net van de sport 2000 af zeer onvriendelijk personeel. Ze maakte me uit voor e...
La Luce La Luce 77 meter Mooie winkel, goede en persoonlijke service helemaal top!!
Broeken Binkie Broeken Binkie 230 meter Ik heb bij deze winkel twee red button broeken besteld, ze zitten super!
Mooi ben jij Mooi ben jij 243 meter Net in jullie winkel geweest, helaas viel dit in tegenstelling tot de vorige keer erg...
LYNN Wear LYNN Wear 245 meter Ruime keuze aan dameskleding een zithoek ingericht voor de geduldig wachtende man.
Distinto Fashion Doetinchem Distinto Fashion Doetinchem 300 meter Leuke merken en echte aandacht voor de klant. Koop hier graag mijn kleding.
Appel & Ei Doetinchem Appel & Ei Doetinchem 303 meter Appel en Ei Doetinchem verkoopt tweedehands merkkleding op een eersteklas wijze. U ku...
Dumphuis Dumphuis 329 meter Jammer, een dumphuis wat niet meer het dumphuis van vroeger was. Natuurlijk verandere...
Arch's Fashion Arch's Fashion 2 km Verhuur en verkoop van avondkleding voor heren,
Recensies
Recent door vrienden van mij getipt. En terecht! Want wat een top zaak met mooie/kwalitatieve merk kleren en snelle service. Vrijdagavond besteld en het was de volgende ochtend al in huis. Ik zal mijn vrienden en familie dit bedrijf dan ook zeker aanraden! P.s. Top dat Didam bij jullie onder de Achterhoek valt:!
Helemaal top werd in de winkel supergoed geholpen, Kwa maat & advies met kiezen, Webshop is ook zeker een aanrader kwaliteit voorop en genoeg keuze, Ze gaan mij hier zeker vaker terugzien!
Onlangs een shirt en een broek op de website besteld. Super snel in huis en netjes verpakt. Shirt zat gelijk goed maar de broek helaas niet. Deze eenvoudig terug gestuurd en een andere maat gekregen die wel goed zat. Dit alles was zo geregeld. Kortom top service!
De Heren van 0314 heeft enkel kwaliteitsmerken, maar de persoonlijke service maakt hen pas echt uniek! De snelle leveringen zijn top. Ik heb tot nu toe altijd dezelfde dag mijn bestelde kleding ontvangen!
Een groot aanbod wisselende stijlen van top merken. Daarnaast ontvang je passend, persoonlijk advies en beschikken ze over een zeer snelle bezorgservice. Kortom een aanrader!
De service van De Heren van 0314 is perfect! Via de website en Instagram is het gemakkelijk om bestellingen te plaatsen. De levertijd is zeer snel! Ze zijn goed bereikbaar en denken mee in wensen van de klant, het is zeker een aanrader!
Nette webshop met mooie foto's van modellen met de kleding aan. Uitstekende service, makkelijk bestellen en snel geleverd!
Vriendelijk personeel die op een fijne manier kleding advies geeft. Daarnaast ben ik ook erg tevreden over de snelle levering van de kleding!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid