facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Herberg

De Herberg

Info

De Herberg, gelegen in het gezellige centrum van Nes, is een eigentijds eet & drinkcafé met een gezellige en ongedwongen sfeer.

Geschiedenis

De Herberg, gelegen in het gezellige centrum van Nes, is een eigentijds eet & drinkcafé met een gezellige en ongedwongen sfeer. Een ontmoetingsplek voor vrienden, collega's of familie waar u samen onder het genot van een hapje, drankje of een uitgebreid diner heerlijk kunt vertoeven (zelfs tot in de late uurtjes). Onze keukenbrigade maakt uitsluitend gebruik van verse ingredienten en seizoensgebonden producten. Hierbij is ook aan de kinderen gedacht met hun eigen menukaart. Kom langs en ervaar de gastvrijheid. Het gehele jaar staan Alet kappenburg & Eddy Poog met hun team voor u klaar. Welkom!



"Ongedwongen eten & drinken bij het leukste eetcafé van Nes! Heerlijk gemoedelijk binnen of buiten zitten in ons sfeervolle restaurant of gezellige terras. Gelegen aan de Reeweg in het centrum van Nes Ameland. Uitgebreide menukaart met oude en verrassende nieuwkomers. Ook onze drankenkaart biedt ruime keuze met o.a. onze heerlijke koffie, Amelander bier, verfrissende cocktails en diverse mooie wijnen.Kom genieten bij Eetcafé de Herberg voor lunch, diner of een drankje!Kijk voor reserveren en openingstijden op onze website."
Adres: Reeweg 28 , Nes Ameland 9163 GV, NL
Telefoonnummer: 0519 542 638
ln.dnalemagrebrehed@ofni
Stad: Nes Ameland
Route: Reeweg 28
Postcode: 9163 GV


Openingstijden

Maandag: 12:00-03:00
Dinsdag: 12:00-03:00
Woensdag: 12:00-03:00
Donderdag: 12:00-03:00
Vrijdag: 12:00-03:00
Zaterdag: 12:00-03:00
Zondag: 12:00-03:00


op zoek naar gerelateerd: de herberg rusthuis, de herberg s gravenzande, de herberg restaurant, de herberg oosterbeek directeur, stichting de herberg, de herberg opvang, de herberg arnhem, de herberg middelburg
Recensies
Heerlijk gegeten in De Herberg, vriendelijke bediening, mooie rustige ambiance. Fijn restaurant. Begonnen met een lokale lekkernij, Mosterdsoep. Echt 1 aanrader, heerlijk genieten. Als hoofdgerecht Spare-ribs en de Gamba's in een hele lekkere saus. Echt voldoende als je uithongerd ben, en smaakte Superlekker . Een heerlijk restaurant om zeker eens te doen .
Het was overduidelijk dat de bediening geen tijd voor ons had, tijdens het stellen van een vraag over onze bestelling werden we aangekeken en genegeerd. Tot onze verbazing gebeurde dit nogmaals toen we drinken wilden bestellen aan de bar. Aan tafel kwamen ze niet want hier hadden ze het te druk voor, dit voorspelt niet veel goeds voor het hoogseizoen. We hebben nog nooit zoiets meegemaakt en vonden het erg onvriendelijk en onprofessioneel. Daarnaast waren we teleurgesteld over de prijs, kwaliteit en hoeveelheid van de hoofdgerechten. Hoewel dit misschien per hoofdgerecht kan variëren, was zelfs het bijgerecht, zoals de patat erg karig. Voor twee personen kregen we een schaaltje met nauwelijks 10 stukjes patat. Ook probeerden ze ons extra te laten betalen voor een fout die zij hadden gemaakt. Dit was eenmalig voor ons.
Gereserveerd met een groep van 14 personen. Vlak voor tijd krijgen we te horen dat we met 1.5 uur weer weg moeten wezen. Waar je van tevoren een leuke uitgebreide kaart ziet op internet, krijg je ter plekke de afhaalkaart waar bijna geen keus opstaat. Vervolgens is het eten matig en werden we na een uur snelsnel geholpen en weggekeken om op tijd weer buiten te staan. Voor ons NOOOOOOIT weer!!!
Leuk restaurant en het zat goed vol. Bediening ging allemaal heel snel. Voor en hoofdgerecht en binnen 40 minuten! Stonden we weer buiten. Iets te snel… en het eten viel een beetje tegen. Weinig smaak en weinig bijgerechten. Bakje aardappeltje wel lekker en bakje rode kool. Voorgerechten asperge soep en gamba’s. Soep prima maar niet bijzonder en de gamba’s in heel veel pittige saus. Gamba’s zonder smaak. Hoofdgerechten beide biefstuk echter te rood en niet echt warm…. Misschien leggen we de lat te hoog, maar voor ons was dit echt matig…
Meerval is top, mixed grill is ronduit slecht te noemen. Porties zijn zoals bij veel van dit soort zaken veelste klein en neigen naar oplichting mijn inziens, zeker gezien de prijs. Gezien jaren eigen horeca ervaring is het bespottelijk dat men na input wel vriendelijk is en lijkt er wat aan te willen veranderen, echter geen oplossingen biedt én achter de rug om met ander personeel de klant te kijken zet. Om dat laatste alleen al zou ik deze zaak dus helaas wel gaan weren, erg jammer want het eten wat wél goed was de meerval dus, was zéér de moeite waard!
We zijn hier gewend om lekker te eten in een ontspannende sfeer en fijne bediening. Ook nu werden we absoluut niet teleurgesteld. Wat heerlijk was het. Met name de gewokte garnalen waren een lust op de tong. Tot de volgende keer.Eten: 5/5
Vriendelijk personeel, snelle servering het was wel rustig. Wat ik ook fijn vond is dat er best veel 2 persoonstafeltjes waren, dat is wat fijner eten als je alleen bent dan een 4 persoonstafel.
We hadden hier besteld voor afhalen en thuis opgegeten. Eten was lekker maar die knoflook en BBQ saus zijn oprecht de lekkerste die ik ooit heb geproefd erg goedEten: 5/5
Hier alleen wat gedronken. De dames waren vriendelijk en vlot. En niet opdringerig. In tegenstelling tot 2 jaar geleden. Toen werd er om de 5 minuten gevraagd of we iets wilden eten . Nee dus . Was nu dus beter. Gelukkig .Service: 4/5
Bediening was vriendelijk en gezellig ambiance. Maar het hoofdmenu was echt te karig. 1 satestokje met ongeveer 7 stukjes sate. Groenten en aardappeltjes in kleine bakjes voor drie personen. Werd niet genoemd dat je gerust bij kon vragen. Ik heb gevraagd of deze ene saté stokje het menu was. Op de kaart stond namelijk drie stokjes. Deze drie waren samengevoegd werd me verteld. En dat voor 21,50 euro. Voor mij geen date meer bij de herberg. Toch lees ik in de reviews dat bij de saté wisselend wordt opgediend. Denk dat de sate bijna op was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid