facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hekseketel

De Hekseketel
"Bourgondisch genieten doe je bij De Hekseketel!Een ruime keus, royale porties, grillspecialiteiten, gezelligheid en een rustieke sfeer: dat is De Hekseketel in hartje Nes! Ons gezellige familierestaurant is gelegen aan de Torenstraat op het prachtige Ameland. Wij beschikken over een zeer uitgebreide menukaart met bekende klassiekers, streekgerechten en natuurlijk onze bekende spareribs. Schuif gezellig aan met vrienden en familie, binnen of op het terras voor lunch, diner, kop koffie of een drankje!Kijk voor de actuele openingstijden op onze eigen website."
Adres: Torenstraat 11 , Nes Ameland 9163 HD, NL
Telefoonnummer: 0519 542 395
Stad: Nes Ameland
Route: Torenstraat 11
Postcode: 9163 HD



op zoek naar gerelateerd: de hekseketel ameland, de herberg ameland, heksenketel ameland menu, restaurant binnen nes, restaurant de hekseketel, restaurant ameland, restaurant nes ameland, heksenketel terschelling
Recensies
Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel, onderling hadden ze ook plezier, leuk om te zien. We zaten naast de bar. Heerlijk visgerechten gegeten, keus genoeg! Niet goedkoop, maar wel waard. Restaurant was tegen 18 uur aan vuil, goed teken. Reserveren nodig, of je moet om 17 uur binnenkomen.Eten: 5/5
Vriendelijk behandeld, er was goed naar ons omgekeken, etc. Voorgerecht HEEERLIJK, Hoofdgerecht PERFECTT, Nagerecht dame blanche alles geweldig de chocola niet zo machtig als anders gewoonweg heerlijk. Heb/ ben nog nooit zo lekker geten, goed behandeld. Je besteld en in no time heb je je eten ookal. Er zat een perfecte tijd tussen het voor en hoofdgerecht. En totaaaal niet duur voor zulke service en eten.
Hier een top avond gehad. Het eten was verrukkelijk. Jammer dat het voor ons zover reizen is. Je krijgt ook behoorlijk veel.
Goed restaurant met eten van hoge kwaliteit, veel smaak en goede porties. Leuk om te zitten. Het personeel is zeer vriendelijk. Prijzen zijn gemiddeld
Als je op Ameland bent, moet je hier echt een keer eten. Keurige en vriendelijke ontvangst. Desondanks we wat te vroeg waren, kregen we direct een prima plekje. Het restaurant heeft een gezellige sfeer. De keuze is reuze en de porties zijn erg groot. Alle gerechten die wij hadden waren naar volle tevredenheid. Tevens is er ook een ruim aanbod aan wijnen en bieren. Dit was voor ons zeker niet de laatste keer hier.
Tijdens onze fietstocht even wat gegeten bij De Heksenketel. Gekozen voor een 12 uurtje voor 12,50 euro. Zoals u op de foto kunt zien gaat het hier om een rijkelijk gevuld bord. Het smaakte voortreffelijk. De bediening was erg vriendelijk en vlot. Kindvriendelijkheid: Kregen een kinderstoel aangeboden voor onze baby.
Lekker eten in het centrum van Nes! Vriendelijke bediening. Er was even twijfel of er nog plek was, maar we konden er nog tussendoor. Het was druk die avond en er stond reservaties van grote groepen na ons nog. Hierdoor kwam ons eten vrij snel achter elkaar. Begrijpelijk, maar voor ons wel jammer. Voelde een beetje alsof we weggekeken werden daardoor. Buiten dat echt heerlijk gegeten en getafeld.
Wij hebben hier Hemelwaarts dag 2022 gegeten. De bediening heel goed, erg vriendelijk en heel attent personeel. Eten was ook heel goed, netjes opgediend en ruim voldoende, tegen een betaalbare prijs. Echt een aanrader!! Wel reserveren om teleurstelling te voorkomen. Groeten team Schnitzel
Tijdens onze vakantie hier 2 avonden gaan eten. Het vlees is van goeie kwaliteit en dus ook heel lekker mals. Ook het personeel is heel behulpzaam en houden van een grapje doen hun werk duidelijk met plezier. Zeker een aanrader om hier te dineren. Lunche denk ik ook maar daar zijn wij helaas niet aan toe gekomen Bedankt voor het heerlijke eten en de gezelligheid.
Zoals altijd, jaar in jaar uit, hoogtepunt van de vakantie! Ik heb hier samen met mijn moeder 15 jaar geleden mijn eerste drankje ooit gedronken: baileys met ijs, warme chocolademelk en een bolletje vanille-ijs. Sindsdien elke keer op Ameland langs de heksenketel! Vandaag met vriendinnen heen geweest en hebben van het begin tot einde genoten! Zeer vriendelijke en fijne bediening en vooral de hond kon de plakjes ham heel goed waarderen! Ook geen stress bij de bediening te zien waardoor je echt een heerlijke fijne avond hebt! Het eten is zoals altijd heerlijk, en je hoefde ook niet oeverloos te wachten op je eten en drinken, goede doorstroom. Complimenten aan de chef die ook daadwerkelijk weet wat medium is! Natuurlijk afgesloten met de gebruikelijke borrel! Op jou mam! Vegetarische menuopties: 4 keuzes die afwijken van de normale vegetarische opties. Heel fijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid