facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Heidense Tuin

De Heidense Tuin

Info

Tuin met geneeskrachtige planten. Kruidengeneeskunde. Eetbare wilde planten. Gelegen op voormalig eiland Wieringen, bij de Waddenzee.

Geschiedenis

Tuin met geneeskrachtige planten. Kruidengeneeskunde. Eetbare wilde planten. Gelegen op voormalig eiland Wieringen, bij de Waddenzee.

Adres: Kleitelweg 20, 1777NM Hippolytushoef
Telefoonnummer: 0000000000
ln.niutesnedieh@ofni
Stad: Hippolytushoef
Route: Kleitelweg 20
Postcode: 1777NM


Recensies
Een mooie plek om rust en bezinning te zoeken. Het branden van kaarsjes ter nagedachtenis aan overleden familieleden, dierbaren.
Prachtige kapel waar grote legendes achter schuilgaan. De afgelopen jaren is deze mooie kapel door de lokale bewoners weer opgebouwd, gezien deze rond 1880 gesloopt is. Tegenwoordig is het een prachtige plek om even te genieten van het uitzicht of om tot bezinning te komen. Naastgelegen picknick plek is heerlijk om gezellig te zitten. De kapel is gelegen in het buurtschap "Smerp". Een prachtige plek om lekker te fietsen of te wandelen.
Mooie rustgevende plaats met interessante historische achtergrondBezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Altijd een fijne plek om even je hoofd leeg te maken.
Erg leuk, klein kapelletje. Omweg waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid