facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Heerensalon

De Heerensalon

Info

De Heerensalon, dé kapsalon in Bladel, speciaal voor mannen! Ons doel is het, de traditie van de authentieke Barbier weer te doen herleven.

Geschiedenis

De Heerensalon, dé kapsalon in Bladel,
speciaal voor mannen!

Generaties lang waren de traditionele barbiers- en herenkapperszaken de tempels van de mannelijke schoonheid. Het was daar waar mannen heen gingen om hun haren te laten knippen, zich te laten scheren en te communiceren. Alles in de herenzaak was mannelijk; het decor, gespreksonderwerpen en behandelingsrituelen. In die tijd hadden mannen hun eigen geur- en verzorgingsproducten: lotions, brillantines, pommades en stylingcrèmes.

Ons doel is het, de traditie van de authentieke Barbier weer te doen herleven. Vakbekwaam en gemotiveerd creëren we moderne en klassieke coupes en willen we de traditie van de speciale verzorgingsrituelen en authentieke scheerbehandelingen voor mannen doen herleven. De Heerensalon is in staat de oude traditie te evenaren en onze producten zijn ontwikkeld om nog beter dan weleer te presteren.

Adres: Sniederslaan 75, 5531EH Bladel
Telefoonnummer: 0497384944
Stad: Bladel
Route: Sniederslaan 75
Postcode: 5531EH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapsalon Figaromy Kapsalon Figaromy 177 meter Zeer goede behandeling en de beste die ik ooit gehad heb
Helma's Hair & Body Helma's Hair & Body 231 meter Een knus, vriendelijk salon, Helma's Hair & Body is niet alleen een plekje om je ...
JFM Barbershop JFM Barbershop 426 meter
Blush & Brows Blush & Brows 596 meter Wat een fantastische salon! Goede sfeer, heerlijke natuurlijke producten, Susan is ze...
Judie's beauty salon Judie's beauty salon 664 meter Mijn wenkbrauwen weer mooi laten harsen! Ze neemt de tijd en aandacht voor je.
Kim's Hairstyle Kim's Hairstyle 831 meter Ik ben altijd super tevreden als ik mijn nagels heb gedaan bij Kim. Ze is erg zorgvul...
Knapsels Knapsels 2 km Veel succes met deze formule! :
Recensies
Goede service en kwaliteit! De baard en haar behandelingen zijn genieten.
Met een lekkere kop koffie, en een goed kapsel, ben je hier op het goede adres.
Mijn zoon wordt altijd super geknipt. Met veel aandacht en alle tijd
Goede professionele barbier voor een nette prijs.
Prima en vakkundig.
Meteen het idee dat je thuis bent. Jip, de barbier van dienst, gaat bijzonder prettig met je om en geeft bij alles zeer nette uitleg. En natuurlijk mag er ook best een woordje besteed worden aan het interieur..... schitterend. Ja...... mij ga je hier vaker zien.
Zojuist voor een knip- en trimbehandeling bij De Heerensalon geweest. Zeer tevreden over het resultaat. Jip weet waar hij over praat en neemt de tijd. Dikke aanrader!
De beste kapper van Bladel en omstreken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid