facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Heeren van Rijen

De Heeren van Rijen

Info

Café De Heeren van Rijen

Geschiedenis

Voor een heerlijke lunch, een leuke borrel met je collega's of vrienden en uiteraard voor geweldige gerechten tijdens het diner ben je bij De Heeren van Rijen op het goede adres. Mooie prijs-kwaliteit verhouding in een perfecte ambiance met fijne bediening en service.

Adres: Stationsstraat 1, 5121 EB Rijen
Telefoonnummer: 0161222562
Stad: Rijen
Route: Stationsstraat 1
Postcode: 5121 EB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café 't Rijens Vat Café 't Rijens Vat 130 meter Simpel maar gezellige accommodatie. Leuke locatie voor een geslaagd feestje.
Wijnbar Op12 Wijnbar Op12 543 meter Heerlijke wijn en lekkere tapas, hier gaan we vaker komen
Boerke Rijen Boerke Rijen 878 meter Mooie accommodatie en thuishaven van de Rijense Dart Ranking
Café - Eeterij 't Vermaeck Café - Eeterij 't Vermaeck 899 meter Net eten gehaald voor kinderfeestje. Super meegedacht om friet en snacks te maken om ...
Restaurant de vijfeiken Restaurant de vijfeiken 1 km Google vraagt om een review. Ik ben niet in het restaurant geweest; ik heb daar kor...
Recensies
Heerlijke plek om de week af te sluiten. Het is al een stuk gezelliger sinds de nieuwe eigenaar. In december 2019 weer met een aantal collega’s geweest om de week af te sluiten. Zeer gastvrij ontvangen. Ga zo door. Over een paar maanden kunnen we hopelijk weer lekker buiten gaan genieten van ons biertje.
Gewoon kei gezellig en vriendelijke bediening. Ester dank je voor alle keren dat ik er was.
Top service! Waar iedereen altijd bang is om steeds gestoord te worden door treinen, valt dit reuze mee. Je hoort ze al snel niet meer of vallen minder op naar mate je er even zit! Fijn personeel op een handige plek naast het station! Gezellig terras en een huiselijke inrichting in het café zelf.
Leuk en gezellig zeer gastvrij cafe. Al een keer opgetreden met Frenk4you &FRIEND. Hopelijk mag livemuziek daar weer snel binnen of leuk terrasconcert.
Het duurt zeer lang voordat je bestelling komt. Na 1 drankje maar gegaan omdat we na ruim 35 minuten nog geen bitterballen gekregen hadden. En het is geen feestje zo dicht tegen het spoor aan.
Heel relaxed om te bezoeken. Lekkere Grimbergen blond van de tap gedronken met een mooie grote schaal nachos. Wij hopen zeker vaker terug te komen!
De 'Heeren van Rijen' is opnieuw een zeer aantrekkelijke locatie geworden. Met o.a. wijnspecialist, Sjoerd de Wit en zijn team, als gastheer èn sfeerbewaker. Nu gezellige 'high beer in optimale kerstsfeer'
Uber cheeseburger is super en de schnitzel met rode kool is ook fantastisch. Leuk voor een biertje en ongedwongen eten. Aanrader!
Het ENIGE minpunt.....een plastic bakje voor de mayo. Terwijl er op dit bord een uitsparing is voor een aardewerk bakje. Verder.....eten heerlijk en bediening geweldig.
Heerlijk eten, wat je voorkeur ook is. Geen uitgebreid menu maar wat er op staat is top. Reserveren is wel een pre, zeker met grotere groepen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid