facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Heer Kocken

De Heer Kocken

Info

Restaurant

Geschiedenis

De Heer Kocken begonnen in 1998 te ‘s-Hertogenbosch en sinds 2000 gelegen in een prachtig oud pandje in Vught. Onze droom is altijd geweest dat wij een restaurant wilden openen waar de gast zich prettig voelt, een ontspannen sfeer heerst en waar je puur en (h)eerlijk kunt eten.

Kortom flexibiliteit, een gemoedelijke ambiance en gastvrijheid staan voor ons op de eerste plaats. Dat dit in 2008 bekroond werd met een Michelinster is natuurlijk onze grote trots.

De Heer Kocken werkt met een klein vast team, met in de keuken de extra handjes van leerlingen en/of stagiares die het vak willen leren. Juist omdat we met een klein team werken, is iedereen op elkaar ingespeeld waardoor we met elkaar gaan voor een geslaagde avond voor elke gast.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons restaurant.

Met hartelijke groet,

John Kocken en Kirsty Kocken-de Heer

Team DHK

Adres: Taalstraat 173, 5261 BD Vught
Telefoonnummer: 0736569494
Stad: Vught
Route: Taalstraat 173
Postcode: 5261 BD



op zoek naar gerelateerd: Le Petite DHK, Restaurant Vught, Sterrenrestaurant Den Bosch, Vigor Vught
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro Petite Ruelle Bistro Petite Ruelle 252 meter Gezellige sfeer, zeer vriendelijke bediening en lekker eten.
Brasserie 155 Brasserie 155 2 km Het eten dat ons bereikte was prima, teveel gasten tegelijk geboekt en de keuken kon ...
Recensies
Zeer sfeervol restaurant in het centrum van Vught. Uitstekende bediening en uitermate lekkere smaakcombinatie. Wijnen ook top!
Altijd een feest... jammer dat het einde maand is afgelopen...
Afgelopen zaterdag perfect gegeten De bediening was geweldig. Komen zeker weer een keer genieten.
Een restaurant met een mooie kaart heerlijk eten en je bent echt een gast. Personeel alle vriendelijk en attent. Kortom een aanrader!
Een fijne plek met een geweldige chef. Een gevoel van thuis met klasse en een heerlijke keuken. M'n favoriete restaurant in de omgeving.
4 weken geleden een 5 gangen menu gegeten, deze was compleet plantaardig zoals wij hadden gevraagd. Verrast door de smaken en een fijne avond gehad in een prachtige zaak.
Na onze verloving in februari hier nogmaals fantastisch gegeten!
Fantastisch! Heerlijk gegeten, perfecte bediening
Misschien als je uit hun dorp komt. Maar om echt anderhalf uur rijden??? Nee niet echt
Verrassende gerechten, superlekker! Goede sfeer, je voelt je erg welkom. Je kan blijven zitten en aan niks merk je dat het eigenlijk al na sluitingstijd is zag ik later op de website. Een echte aanrader en avondvullend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid