facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hazenhof

De Hazenhof

Info

Vakantiehuis op landgoed Singraven in het prachtige en bourgondische Twente.

Geschiedenis

Op landgoed Singraven, verscholen onder een paar immense eiken, ligt De Hazenhof. Een uniek boshuisje voor 4 personen met open haard in het prachtige en bourgondische Twente.

Onthaasten bij Steven en Charlotte
Eerder dit jaar verruilden wij het stadse bestaan voor het buitenleven. In Amsterdam runden we met veel plezier table d'hôte De Uitvreter.
Hier willen we je laten meegenieten van al het moois en lekkers dat onze nieuwe stek te bieden heeft.

Huis Singraven met haar prachtige tuinen en arboretum ligt aan het eind van de oprijlaan. Door het golvende coulisselandschap fiets je zo naar het kunstenaarsstadje Ootmarsum of naar natuurgebied 't Lutterzand. Op de weg terug stop je bij onze buren voor een goed stukkie vlees of wat groenten direct van het landgoed.

Na een lange dag 'buitenspelen' steek je de haard aan met je zelfgekloofde hout (als je dat leuk vindt). 's Avonds kun je bij ons in het poortwachtershuis aanschuiven en de lokale producten proeven, maar je kan ook lekker zelf de keuken in duiken of de bbq aansteken.

We zijn nu nog druk met de verbouwing, maar we hopen jullie snel te kunnen verwelkomen!

Steven & Charlotte

Adres: Kasteellaan 2, 7591 PT Denekamp
Telefoonnummer: 0541725090
ln.fohnezahed@ofni
Stad: Denekamp
Route: Kasteellaan 2
Postcode: 7591 PT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantiehuisje bij Ootmarsum Vakantiehuisje bij Ootmarsum 3 km Op bungalowpark gelegen huisje van alle gemakken voorzien met veel privacy. Met grati...
Fox Lodges Fox Lodges 3 km Voor de tweede keer 5 jaar geleden waren we hier ook met een kleinere club hier een w...
Huisje huren overijssel.nl Huisje huren overijssel.nl 3 km Ik heb onlangs voor de tweede keer een huisje gehuurd bij deze eigenaar, deze review ...
Vakantiepark De Papillon Vakantiepark De Papillon 4 km Wij zijn afgelopen vakantie op deze camping geweest. Wij hadden een plaats met privé-...
Recensies
We hebben een fantastisch ontspannen weekend gehad in het mooie huisje van Steven en Charlotte. Het huisje is van alle gemakken voorzien; Een heerlijke keuken met moderne apparatuur, een mooie woonkamer met open haard, een ruime badkamer, een slaapkamer met bedstee op de begane grond én, als kers op de taart, een geweldige slaapvide met tweepersoonsbed. Het huisje staat letterlijk midden in de natuur en ook nog eens in een mooie wandelomgeving. Dank Steven en Charlotte voor jullie gastvrijheid en we komen graag nog eens terug!
Met behoefte aan rust, genieten en natuur vertrokken wij richting de Hazenhof. Al direct na aankomst wisten we dat dit de juiste plek was voor een weekend uitrusten en genieten, middenin de natuur. Een warm en vriendelijk ontvangst door een lieve, gastvrije en behulpzame familie. Een prachtige omgeving met om je heen alleen maar natuur, vogels en uitzicht op het mooie landgoed. Het leuke ronde huisje is heerlijk warm en knus zeker na de hulp van Steven met het aanmaken van de haard en ontzettend fijn ingericht. Goede bedden, genoeg ruimte en een comfortabele badkamer. Echt een fantastische plek! Vanuit het huisje loop je zo het landgoed op, waarop je lange wandelingen kunt maken prachtig in de herfst, zelfs tijdens de regenbuien. Ook hebben we heerlijk gegeten in een van de omliggende dorpjes. Iedereen uit de omgeving is super vriendelijke en behulpzaam. Kortom, een absolute aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Wij gingen in elk geval uitgerust en zeer tevreden weer naar huis!
Wat een fantastisch plek voor jullie schattige huisje! Zo midden in de natuur, even helemaal weg van alle drukte. Het huisje is super leuk ingericht en voorzien van alles wat je eigenlijk nodig hebt. Voor ons echt even een ontstres-momentje. Heerlijk met de haard aan, muziekje op en lekker met zijn tweetjes aan tafel. Genieten in het kwadraat. Dank jullie wel voor de geweldige ontvangst, de fijne uitleg, de verse melk op zaterdagmorgen. Het heeft ons werkelijk aan niks ontbroken. We komen graag nog een keer terug!
Fijne relaxte plek waar je echt tot rust komt. Prachtig gewandeld en gefietst. Sfeervol huisje met heerlijke open haard. Kippetje van het spit van de gezellige en bijzonder gastvrije Charlotte en Steven. En iedere dag verse eitjes van de kippen. Bezoek aan de naastgelegen boer tijdens het melken van de koeien. Top of the bill......warme, super verse melk mee naar huis.Met de schemering nog 3 mooie reeën gespot. Echt een fantastische plek en zeker een aanrader.
Wat een geweldige ervaring. Wakker worden in een schitterend huisje in de natuur met verse eitjes van de kippen naast de deur. Neem geen wekker mee want de haan kraait je zachtjes uit je slaap. Het leven gaat hier slow, wat perfect is om te genieten van alles rondom je. Het huisje is recent volledig vernieuwd, en geeft je alle comfort. Kan het enorm aanraden, niet twijfelen maar gewoon boeken!
Wat een heerlijk plekje midden in de natuur! Je reist de hele wereld over en slaapt in verschillende accomodaties en dan blijkt op een uur rijden van je huis de mooiste accommodatie te liggen waar je ooit geweest bent. Steven en Charlotte hebben er echt alles aan gedaan om het je naar de zin te maken. Van verse melk tot heerlijke olijfolie. Overal is aan gedacht. De inrichting is fantastisch en zou niet misstaan in de VTwonen.
Een prachtig pittoresk huisje in een heerlijke bosrijke omgeving. We hebben genoten van de gastvrijheid van Steven en Charlotte. Een echte aanrader om er even helemaal tussenuit te zijn en te genieten van de natuur.
Wij hebben een zeer geslaagde vakantie gehad in De Hazenhof! Het vakantiehuis is goed geëquipeerd en smaakvol ingericht met oog voor detail. De ligging op het bosrijke landgoed Singraven is uniek. Er is veel te doen in de nabije omgeving zoals wandelen en fietsen in de natuur of een bezoek aan het kunstzinnige Ootmarsum. Wij hebben genoten van het smaakvolle en gezellige diner bij Steven en Charlotte. Victor en hond Polly zorgden voor het nodige vertier. Dank voor de goede zorgen en gastvrijheid!
Net terug van een heerlijke mid-week met onze twee kinderen van 6 en 8 jaar. Al lang naar uitgekeken en het voldeed volledig aan onze verwachtingen. Het jagers huisje is enorm sfeervol en voelt als "thuis" aan. Verder is echt aan alles gedacht, genoeg opbergruimte, haakjes en heerlijk geurende handdoeken. In de keuken zijn er kruiden, olie, verse tomaten en perensap. Steven en Charlotte hebben ons geholpen met tips voor restaurants en een bezoekje aan de boer zullen onze kinderen niet snel vergeten. En hun hond Polly was een leuke bonus en leuk om mee te spelen. Het landgoed is prachtig om te wandelen en te spelen. Tenslotte op onze laatste avond nog heerlijk gegeten bij Steven en Charlotte en Victor natuurlijk: linzensalade met lokale mozzarella, frittata, lam en worstjes van de BBQ, en nog veel meer. Bedankt Steven en Charlotte voor deze heerlijke beleving. We wensen jullie nog veel gasten die net zo kunnen genieten van de sfeer, de omgeving en jullie gastvrijheid, net als wij.
Een huisje op een prachtige plek midden in een fantastisch gebied. Het huisje is helemaal omgebouwd tot een ontzettend fijne plek met alle gemakken voorzien. Tijdens de renovatie is aandacht besteed aan alles en dit zie je terug in de kleinste details. Het hartelijke welkom van Charlotte en Steven die zelfs eigen eitjes voor je klaar hebben liggen in de koelkast, lokale biertjes en zelfgebakken koekjes is pure verwennerij. De keuken is volledig uitgerust en er is een heerlijke douche. De omgeving nodigt uit om prachtige fietstochten te maken. Dus: een heerlijk verblijf! We kijken uit naar de volgende keer, dan nemen we onze dochtertjes mee. Die zullen het helemaal naar hun zin gaan hebben in o.a. de fantastische tuin :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid