facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hazelaar

Adres: Pimpelmees 1, 3766 AX Soest (Nederland)
Telefoonnummer: +31356012825
Stad: Soest
Route: Pimpelmees 1
Postcode: 3766 AX



op zoek naar gerelateerd: Beeldhouwwinkel, Beeldhouwen materiaal, Beeldhouwwinkel Den Haag, Hazelaar Soest expositie, Hazelaar sokkels, Hazelaar boetseerwas, De Hazelaar Hasselt, De Hazelaar Tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Liev & Hip Liev & Hip 950 meter Liev & Hip Kinderkleding & Accessoires
Kadoosjes.online Kadoosjes.online 2 km In 2017 is Kadoosjes begonnen met het maken van geschenkdoosjes. Door bepaalde arbeid...
Breiwebshop.nl • Gratis breipatronen • Wol & Garens • Brei-artikelen Breiwebshop.nl • Gratis breipatronen • Wol &... 8 km Breiwebshop.nl • Specialist in brei- & haak garens, naalden, knopen, patronen & alle ...
Recensies
Goede producten, breed assortiment, en vooral ook zeer kundige medewerkers. De sfeer bij de Hazelaar is altijd goed. En wat een interessante expositie! De moeite waard om je gereedschap en materialen te halen en te genieten van alles wat de Hazelaar te bieden heeft!
Een heel inspirerend bezoek! De tentoonstelling in de benedenruimte en buiten was prachtig. In de winkel zijn veel glazuren van Botz, gereedschappen, klei, vriendelijke service en een map vol adressen voor cursussen in de regio.
Prachtige beeldhouwwinkel voor gereedschap etc.etc. Helaas voor beeldhouwstenen heel wisselend, laatste keer dat ik er was alleen hele kleine stukjes speksteen. Jammer, ga je voor niets daarheen.
Na goede reviews gelezen te hebben, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben naar De Hazelaar gegaan voor wat stukjes speksteen. De winkel was vanwege de lockdown gesloten, buiten kon ik mijn stenen gelukkig uitzoeken. Een groot assortiment, goed advies en doordat ik niks kon kopen uit de winkel, kreeg ik een klein potje stenenwas mee waarmee ik mijn eerste object in de was kan zetten. Ik ben een beginner op dit gebied en ik kreeg zelfs een riffelrasp mee om te gebruiken voor mijn gekochte stenen! Hier kom ik nog vaak terug!!
Hele fijne winkel voor alles rond keramiek en beeldhouwen. Aardig en kundig personeel. Ruime winkel. Enige minpunt wat mij betreft is dat ze de 2 grote amerikaanse glazuurmerken niet verkopen.
The place to be! Smulststion voor de liefhebber. Zelf goed geslaagd in een mooie tint acrylverf en vloeibare latex pasta. Zeer deskundig personeel. De Hazelaar is omringd door bossen. Je komt binnen in een oase van rust.
Mooie ruime zaak vol materialen voor beeldhouwen, keramiek en boetseren. Tevens een expositieruimte beneden en een beeldentuin buiten.
Zeer uitgebreid assortiment voor iedere hobbyist en kunstenaar
Fraaie beeldentuin en regelmatig exposities. Momenteel van keramiek vervaardigd door eindexamenkandidaten. Verrassend goed ! De shop een waar walhalla voor beeldhouwers
Bijzonder onvriendelijk en ongastvrij behandeld. Wellicht omdat ik niet uit de buurt kwam, geen idee. Toen ik daags voor mijn komst in de winkel belde, was diegene die ik sprak hoffelijk en beleefd. Eenmaal aangekomen bleek er een izegrim bij de balie te staan die nog niet dr minste moeite nam mij aan te kijken en mij vervolgens met verkeerde informatie de winkel in stuurde. Toen hij tot zijn ergernis zag dat ik niet snel genoeg het gewenste artikel pakte, beet hij mij toe dat ik er met mn neus op stond. Ik ageerde met: dit heet anders als u mij net vertelde. Mijnheer snauwde mij toe dat het toch het gezochte artikel was. Betaling moest per pin. Misschien bedrijfsprotocol, toch handig de klant van te voren hier over in te lichten. Desalniettemin kom ik hier de volgende keer weer. Het artikel dat ik kocht is namelijk elders 12x duurder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid