facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Haven Van Zandvoort

De Haven Van Zandvoort

Info

Een uniek grand café restaurant op het strand. Onder andere 80 speciaalbieren op fles, 12 bieren op tap en een menukaart van hamburger tot fruits de mer. Geniet binnen bij de open haard of buiten op het terras met een prachtig uitzicht op zee.

Geschiedenis

Een uniek restaurant op het strand.



"De Haven van Zandvoort, middenin het centrum en aan het strand, is een echt allround restaurant. ’s Ochtends is het een heerlijke plek om de dag goed te starten met een fijne kop koffie, ’s middags wordt er volop geluncht en ook voor een goed diner is ‘De Haven’ the place to be!"
Adres: Strandafgang Paulus Loot 9 , Zandvoort 2042 AA, NL
Telefoonnummer: 023 571 8888
ln.zvnevahed@ofni
Stad: Zandvoort
Route: Strandafgang Paulus Loot 9
Postcode: 2042 AA


Openingstijden

Maandag: 09:00-22:00
Dinsdag: 09:00-22:00
Woensdag: 09:00-22:00
Donderdag: 09:00-22:00
Vrijdag: 09:00-23:00
Zaterdag: 09:00-23:00
Zondag: 09:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: haven van zandvoort webcam, haven van zandvoort parkeren, haven van zandvoort menu, strandtent zandvoort, de haven van zandvoort high tea, thalassa zandvoort, eigenaar haven van zandvoort, ubuntu zandvoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Plazand Plazand 42 meter Leuke plek, vooral bij mooi weer. De visgerechten zijn echt van topkwaliteit. Bedieni...
Beach Club Far Out Beach Club Far Out 162 meter Lekkere fish plate tussen de middag gedeeld met lekker wit wijntje van 4, 90 euro per...
BAZ Zandvoort BAZ Zandvoort 384 meter Erg leuke en gezellige strandtent. Vandaag voor t eerst geweest, toevallig. Zeker nie...
Safari Lodge Safari Lodge 608 meter Relaxte strandtent met originele gerechten op de menukaart. Alles is biologisch/veget...
Vooges Strand Vooges Strand 697 meter Toplocatie aan boulevard, vriendelijk, snel en enthousiast personeel. De corona-maatr...
Recensies
Heb gisteren mijn 50ste verjaardag gevierd en wat een super feest. De service van begin tot einde helemaal top. De lunch overheerlijk. Iedereen heeft genoten, kreeg zelf complimenten over hoe goed alles geregeld was. Twas een zeer geslaagde middag. Ik kom zeker terug. Dank jullie wel!!
In mijn vakantie hier 2x geweest. Lekker gegeten en gedronken dichtbij de openhaard. Oesters zijn heerlijk en Jopen witte kerst bier echt een aanrader.
Mooie lokatie aan het strand in het centrum van Zandvoort. Eten was redelijk, bediening ook redelijk. Maar goed, wat kun je verwachten van een lokatie zoals dit?
Heerlijk strandpaviljoen met dichtbij het Jutters-mu-Zee-um. Zeker voor kinderen is het Jutters museum geweldig Aardige vrijwilligers kunnen veel vertellen over de gejutte spullen die gevonden zijn.
Enthousiast personeel, geen lange wachttijd bij redelijk volle bezetting en verrukkelijk eten! Alleen maar lovende woorden voor deze fijne strandtent.
Leuke strandtent met een lekkere kaart. Zowel lunch als diner zijn prima. Wel vaak erg druk maar dat komt doordat zij een van de weinigen zijn die het hele seizoen open zijn. Personeel is snel en attent dus een leuke plek om even op te warmen.
Al jaren trouwe bezoeker en we nemen altijd de heerlijke nachos. Jammer dat we er vandaag achter kwamen dat er een wijzing heeft plaatsgevonden in dit gerecht. In plaats van een leuke schaal met bovenop 2 sauzen in overvloed, veel kaas en uitjes over de nachos kregen wij vandaag een groot bord met ik denk een hele zak nachos en zeker de helft aan sauzen en bijna geen kaas. Ook de uitjes zijn vervangen door een grote portie radijs waardoor dit niet meer in balans is. Jammer dat er hierop word bezuinigd, het is de prijs niet meer waard.
Eten was lekker, bediening was ruk. O.a. Eerste keer ooit dat de wijnfles niet open werd gemaakt aan tafel maar letterlijk dicht neer werd gezet tot we opnieuw iemand hebben gevraagd deze te openen.
Slechte bediening! Ruim een half uur in deze tent gezeten zonder te worden opgemerkt door de bediening. Na een half uur geholpen, drinken besteld en een Caesar salade. Op de kaart word beschreven dat de salade geserveerd word met een gepocheerd eitje en wat Parmezaanse kaas geen van beide was terug te zien op de salade, enige wat wij geserveerd kregen was een een kale salade met stukjes droge kip! Ook de frietjes waren niet te eten. Aangegeven aan de bediening hij gaf alleen als antwoord dat hij het ging doorgeven aan de keuken terwijl de salades niet waren opgegeten.
Leuke plek, vriendelijk personeel, snelle bediening en mooi opgemaakte lunch. Echter de prijs is hoog. 2 koffie, 2 bier Jopen, broodje tonijn en een tosti kost bij elkaar 29 euro. Dat is een forse prijs en voor veel gezinnen te veel om langs te komen. Het strand wordt zo langzaam maar zeker geen plek meer waar je even naar toe gaat en in een strandtent wat gaat drinken en eten als gezin.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid