facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Haremakerai

De Haremakerai

Info

Dames- en herenkapper de Haremakerai verzorgt en behandelt uw haar naar eigen wens met een goed team, gezellige sfeer en een lekker bakkie koffie of thee.

Geschiedenis

Dames- en herenkapper de Haremakerai is een gezellige en moderne salon in Koog aan de Zaan, Zaanstad. Met een vakbekwaam, creatief team en een hoop gezelligheid zorgen wij voor het perfecte kapsel. Hierbij staat creativiteit en vakmanschap voorop. Of u nu 0 of 100 jaar bent, door u een prettig gevoel te geven willen wij uw persoonlijkheid in uw kapsel vertalen. Naast alles voor uw haar zijn adviezen en toepassingen op het gebied van visagie ook mogelijk.



"Dames- en herenkapper de Haremakerai is een gezellige en moderne salon in Koog aan de Zaan, in het hartje van Zaanstad. Onze kappers zorgen voor het perfecte kapsel. In onze kapsalon staat creativiteit en vakmanschap voorop. Of u nu 0 of 100 jaar bent, door u een prettig gevoel te geven, vertalen we uw persoonlijkheid in uw kapsel. Naast alles voor haarmode, kunnen we ook advies geven op het gebied van visagie. Op onze site vindt u alles over onze kapsalon, zoals openingstijden en leert u onze kappers kennen."
Adres: Hoogstraat 29a, 1541 KW Koog aan de Zaan
Telefoonnummer: 0756282698
Stad: Koog aan de Zaan
Route: Hoogstraat 29a
Postcode: 1541 KW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kapster De Kapster 967 meter
Happy Hair Happy Hair 2 km Super gezellig weer even gelachen.
Hair 2B Hair 2B 2 km Your Hairdesigners!
Kapsalon Yo Kapsalon Yo 2 km Mijn naam is Jelle Schotsman. Ik ken Jody al geruime tijd en ga altijd blij en tevred...
Recensies
Als vervang kapper gebruikt omdat mijn 'eigen' kapster op vakantie was. Behandeling was oké, niet bijzonder. De dames onderling waren druk in gesprek, terwijl ik zweeg en onderging. € 28.50 armer verliet ik 20 minuten later de kapsalon. Mn haar was kort maar niet 'leuk'. Ik vind een uurloon van omgerekend ruim € 85 best pittig, eerlijk gezegd. Leuk geprobeerd maar ik blijf even trouw aan mn eigen goedkopere prima knippende en scherende kapster.
Fijnste kapper in de Zaanstreek!
Altijd een feestje om naar de meiden toe te gaan. En er super tevreden vandaan te komen. Thxs lieverds allemaal ,jullie zijn stuk voor stuk kanjers.
Ik kom hier altijd met veel plezier. Vriendelijke mensen met verstand van knippen. Altijd een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie/thee/limonade. Op het eind altijd weer met een mooi kapsel de deur uit.
Ga er altijd met een grote glimlach om mijn gezicht weer weg.. zijn toppers.
Werkt op afspraak en op tijd, gezellig sfeertje in de zaak
Top kapsalon, de dames zijn professionals met jarenlange ervaring. Ga altijd tevreden de deur uit bij hen.
Zeer goede kapsalon verstaan hun vak en super aardig personeel.
Fantastische, sfeervolle kapsalon met kundig personeel
Hele fijne kapperszaak! Kom hier graag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid