facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Happyfarm

De Happyfarm

Info

Kom ook gezellig spelen, of vier je feestje in De Happyfarm!

Geschiedenis

Speelboerderij De Happyfarm, de leukste speellocatie voor kinderen t/m 12 jaar. Een speeltuin, helemaal in het thema van de boerderij.

Klimmen, klauteren, glijden, op mini-tractors rijden, blokken bouwen of pony rijden.
Voor binnen én buiten, voor iedereen iets leuks!

Adres: Dronkelaarseweg 28, 3784 WB Terschuur, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06 - 24806449
Stad: Terschuur
Route: Dronkelaarseweg 28
Postcode: 3784 WB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speeltuintjes Speeltuintjes 2 km Het vervangen van de speel­plekken in Terschuur staat op de planning voor 2021. Wij w...
Recensies
Leuk opgezet met een goed overzicht. Wel wat koud toen wij er waren maar de sfeer is hartelijk.
Het was heel koud binnen, gelukkig hebben de kinderen zich wel vermaakt.
Leuk voor kinderen tot een jaar of 8. Horeca goedkoop
Je kan binnen en buiten spelen. En zijn erg aardig. Ivm corona is het jammer dat je niks kan kopen maar erg goed opgelost omdat je zelf alles mag meenemen.
Erg leuk voor jonge kids, lekker kleinschalig dus je kunt ze onbezorgd laten spelen. Eten en drinken is relatief goedkoop en een klein foutje in de bediening werd super gecompenseerd. Op corona word op verschillende plekken geattendeerd, al is het natuurlijk aan de bezoekers zelf om er ook rekening mee te houden.
Een leuke plek om met de kleine kinderen door te brengen. Zowel buiten als binnen. De kinderen kunnen er veilig spelen. Vriendelijke ontvangst.
Leuk personeel! En een leuke locatie voor de kids
Prima te doen. Niet heel ruim voor parkeren. Afhankelijk van het weer. Bij mooi weer hebben kinderen een hele leuke dag. Een buiten speeltuin, en paardrijden. Binnen niet heel groot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid