facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Hansehof

De Hansehof

Info

Welkom bij De Hansehof

Zorgboerderij en Boerderijwinkel (h)eerlijke vlees van eigen vee. Heerlijke onbespoten groentes uit kas en van het land.

Adres: Smalbroek 14, 9411 TT Beilen
Telefoonnummer: 0683980037
Stad: Beilen
Route: Smalbroek 14
Postcode: 9411 TT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Minicamping Terhorst Minicamping Terhorst 1 km Mooie dagen gehad op camping Terhorst. Vriendelijke eigenaren, mooie ruime plaatsen e...
Tulpenpluktuin Drenthe Tulpenpluktuin Drenthe 3 km Veel voor weinig, wel met respect tussen de tulpen doorlopen a.u.b. het us wel een an...
Maatschap Bolhuis-van Unen Maatschap Bolhuis-van Unen 3 km Vriendelijke mensen, leuk winkeltje. En niet onbelangrijk heerlijke producten. Top!
Hilberts Bloembollen Hilberts Bloembollen 4 km Hilberts Bloembollen teelt lelies, tulpen, gladiolen, irissen, hyacinten, krokussen e...
Recensies
Een soort kruidenierszaak. Er worden groenten uit eigen tuin verkocht, als je voorkeursgroente er niet bij ligt word je via een briefje aangemoedigd te vragen zodat het vers uit de tuin gestoken kan worden hoewel toen wij er waren het personeel druk bezig was de voorraad te tellen en ons weinig blik waardig gunden. Verder verkopen ze ook bijv. producten als biertjes van enkele kleinere brouwerijen, Tony’s Chocolonely en gezeefde tomaten uit Italiaans blik. Zuivel wordt op di/woe gebracht en dan kan het vrijdag op zijn. Wij kochten er uiteindelijk pannenkoekenmix en lekkere zelf ingemaakte aardbei/rabarber.
Het was er stil, maar dat is begrijpelijk in deze corona tijd. Ze hebben een best groot assortiment, vlees,kaas,zuivel en verder leuke en lekkere drentse dingen. Ik ben vriendelijk geholpen, wens alle medewerkers veel werkplezier!!!
Voor de kinderen is het leuk om naar de kippen en andere diertjes te kijken, de winkel ziet er tip top uit, veel verse groenten en fruit en leuke kadoartikelen. Vriendelijk personeel. De rekken waar de kinderen op kunnen spelen hebben een opknapbeurt nodig!
Wij kwamen hier voor gezonde boodschappen. Dat is er zeker allemaal. Allerlei lokale producten. Het vlees is allemaal van eigen beesten. Zeer vriendelijk geholpen.
Mooi maatschappelijk waardevol concept. Prima vlees, eieren e.a., afkomstig van kleinschalige locale ondernemers.
Wat een mooie plek! Producten zoals de natuur ze bedoeld heeft. En zulke lieve mensen. Je gaat daar gewoon weer een beetje in de wereld geloven.
Geweldige plek, hier voelt iedereen zich thuis. Mijn zoon is er dolgelukkig, hij is gek op dieren!
Heb daar de tegel heen gebracht voor de hondjes dank zij rene Duinie echt wel mooi he
Helaas gesloten , wel fijn kunnen schuilen voor de hagel en warm welkom hond en kat Komen gauw langs
Vriendelijk personeel waar ze o.a. heerlijk varkensvlees van eigen varkens verkopen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid