facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Halve Zool

De Halve Zool

Info

Ambachtelijke Gilde schoenmakerij

Adres: kortepoten 6, 2511 ED Den Haag
Telefoonnummer: 0703460966
moc.liamg@kisicer
Stad: The Hague
Route: kortepoten 6
Postcode: 2511 ED


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: de halve zool facebook, schoenmaker den haag centrum, de halve zool groningen, schoenmaker den haag leyweg, schoenmaker den haag centraal, schoenmaker den haag centraal station, schoenmaker den haag prijzen, schoenreparatie den haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shoekey multi service Shoekey multi service 6 km Schoenmaker
Recensies
Vooraf besproken wat er moet gebeuren en hoeveel het kost. Heb ze laten stoomreinigen, verven en zolen laten lijmen voor 119 euro, top service gehad en na 3 weken duurde iets langer door bestellen speciale lijm op kunnen halen. Zelfs nieuwe veters erop gezet en de oude in een zakje meegekregen. Schoenen van zeker 8 jaar oud zien er weer top uit! Zeker een aanrader om je schoenen een nieuw leven te geven.
Echt een top winkel voor reparaties. Ging ik een foto maken van de winkel liep de grootste halve zool van Nederland door me foto heen!! Tot de volgende keer Groetjes Bryan
Enkele weken terug mijn Dsquared schoenen opgehaald en mocht met trots een glimlach toe stralen! Abi was hartstikke vriendelijk!
Is een vriendelijke eigenaar/ een vriendelijke personeel. En een top service van ze ga zo door
Fantastische service. Mega betrouwbaar, reageert snel op berichten. Echte aanrader!
Een tijdje geleden heb ik hier mijn vintage chanel tas gebracht. Er waren een paar kleine beschadigingen in de hoekjes die hersteld zouden worden. Toen ik meerdere malen zelf contact heb moeten opnemen wanneer mijn tas klaar was, kon ik hem eindelijk na 4 weken ophalen. Aangekomen in de winkel was mijn tas in de andere winkel, slechte communicatie vanuit de halve zool. Toen ik vervolgens eindelijk mijn “originele zwarte tas” ging ophalen was mijn tas ineens blauw geverfd. Toen ik aangaf dat mijn tas een andere kleur was en na oude foto’s te laten zien werd ik uiteindelijk geloofd. Mijn tas werd kosteloos weer zwart geverfd, netjes. Toen vervolgens heb ik 6 weken gewacht tot mijn tas klaar was intussen 10 weken verder. Na appcontact zag ik dat de originele strap uit mijn tas gehaald was, en vroeg ik of de originele strap teruggeplaatst werd. Ineerste instantie werd hier ja op geantwoord. Vervolgens werd er aan gegeven dat ik akkoord heb gegeven dat ze de origineel lamsleren strap weggegooid mocht worden. Teneerste is dit nooit aan mij gevraagd en zou ik hier nooit mee akkoord gegaan zijn!! Dit betekend dat mijn tas makkelijk €1000,- minder waard is!!! Toen ik aan hun vroeg hoe ze dit zouden oplossen, werd er aangegeven dat ze opzoek gingen naar een origineel stuk leder. Dit is natuurlijk nooit gebeurd en wordt er vervolgens glashard in mijn gezicht gelogen dat het origineel leer is. Ik heb nog nooit zo’n kwalitatief slecht stuk leer gezien. Ook is er over mijn goude hardware geverfd met zwarte verf. Dit bedrijf adverteert met het netjes opknappen van designerspullen, maar dit bedrijf heeft totaal geen kennis van de waarde van deze spullen!! Buiten dat mijn tas er niet uitziet, is mijn tas onwijs gedaald in waarde wat nooit meer te corrigeren is en heb ik ook nog is betaald voor dit. Ik raadt iedereen af om hier ooit je mooie spullen te brengen als je wilt dat het nog iets waard is daarna. Mijn waarde van mijn tas is gedaald met minimaal €1000,- na een bezoek aan de halve zool, bedankt.
Een gepassioneerde schoenhersteller, die meer kan. Een lelijke vlek op ons leren bankstel door een omgevallen glas jenever is door hem zeer vakkundig hersteld. Prima zaak!
Ik heb mijn LV sneakers voor reiniging en kleine herstel gebracht. Resultaat boven mijn verwachtingen. Dit bedrijf weet wat kwaliteit leveren is!
Een aantal maanden terug de zool van mijn Church's hier laten vervangen. Aangegeven dat ik het belangrijk vind dat de dikke zool in originele stijl behouden zou worden. Helaas kreeg ik een zeer platte zool retour. Onlangs na wat zoekwerk een echte vakman elders gevonden. Die was redelijk geshockeerd dat de helft van de houten tussenzool was weggeschuurd. Zie hieronder foto's van de verpeste schoen, en hoe het er origineel uit zag. Al met al vriendelijke mensen, maar ze hebben wel mooi mijn kwaliteitsschoenen vakkundig verkracht. Misschien prima zaak voor simpele reparaties maar verwacht niet teveel.
Echt vakwerk! Zoals je ziet zijn mijn schoenen door middel van stoomreiniging weer helemaal mooi. De achterkant was trouwens ook kapot aan de binnenkant maar dat is op de eerste foto al gerepareerd. Heel blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid