facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De halve maan Rijswijk

"De Halve Maan is al vele tientallen jaren een begrip in Rijswijk en omstreken. Sinds 1976 wordt het eetcafé gerund door horecafamilie Ballemaker. Bezoek ons gezellige eetcafé om iets te eten, te drinken of een partijtje te darten."
Adres: Kessler Park 30, 2288 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 070-3193090
Stad: Rijswijk
Route: Kessler Park 30
Postcode: 2288 GS



op zoek naar gerelateerd: de halve maan rijswijk kerstmenu, restaurant rijswijk, halve maan leidschendam, cafe rijswijk, de halve maan programma, terras rijswijk, halve maan rijswijk spareribs, halve maan betekenis
Recensies
Weer heerlijk gegeten in een fijne omgeving. Saté en spare ribs zijn heerlijk. Net als de gepofte appel toetjeEten: 5/5
Waardeloze tent hier hoef je niet te komen als je wilt eten, 2 drankjes besteld wilt u wat eten."Ja, en we hebben eindeloos zitten wachten op de menukaart er is ook niet eens gevraagd of we nog wat willen drinken tijdens het wachten op de menukaart. Als de menukaart al zolang duurt hoelang zal het eten wel niet duren. Zonde van mijn tijd.
Heerlijke Franse uiensoep eten op een eerste klas locatie nabij Rijswijk station. Het sfeervolle eetcafe heeft een aantrekkelijke en betaalbare kaart.
Even lekker uit eten maar helaas wel een drankje maar de menu kaart kregen wij niet omdangs wij er wel om gevraagd hadden helaas met honger weer vertrokken om op zoek te gaan naar een echte restaurant.
Ik ga geen heel verhaal typen over hoe goed en lekker het allemaal is. Gewoon zelf uitvinden. Wel een waarschuwing: Het zal zeker niet bij "een keertje eten" bij de halve maan blijven. Waarschijnlijk wordt dat wekelijks! Het is maar dat je het weet!
Eetcafé De Halve Maan in Rijswijk is een absolute aanrader. Het gezellige interieur creëert een warme sfeer. Het eten is verrukkelijk, met een gevarieerd menu en smaakvolle gerechten. Het vriendelijke personeel zorgt voor een uitstekende service. De prijzen zijn redelijk en de porties zijn royaal. De Halve Maan biedt ook vegetarische opties. Kortom, een geweldige plek om te genieten van heerlijk eten en een ontspannen avond uit. Kom er graag nog een keer eten!
euk om er uit nostalgische overweging nog eens gegeten te hebben. Gezellig druk, vriendelijke Nederlandssprekende bediening. Prettig geprijsd. Vegetarische menuopties: Voldoende vegetarische opties.
Kleine porties voor een vrij dure prijs. Ik hou persoonlijk niet van erg amicaal personeel maar dat is voor iedereen anders denk ikEten: 4/5
De kaart verteld niet precies wat er wordt geserveerd in mijn geval. Vispannetje bouillabaisse is geen soep maar is in saffraan salie roomsaus en dat was niet wat ik ervan verwachtte en niet mijn smaak . Uiteindelijk hebben ze wat met de rekening gedaan dus goed opgelost en er zullen vast mensen zijn die dit lekker vinden. En wat ik jammer vind is dat er geen bruin stokbrood is alleen wit.
Heerlijk gegeten met 9 man service en eten was goed . We hebben genoten.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid