facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Haas Optiek 's-Hertogenbosch

Info

Welkom op de Facebook pagina van De Haas Opticien ‘s-Hertogenbosch. Ben je graag op de hoogte van de nieuwste trends op brillengebied en technische innovaties op het gebied van lenzen en oogzorg? Dan ben je hier op het juiste adres.



"Als opticien biedt De Haas Opticien Den Bosch een uitgebreid assortiment aan producten en diensten aan, variërend van de nieuwste collectie zonnebrillen tot oogmetingen, contactlenzen en accessoires. Ook voor persoonlijk en professioneel advies bent u altijd van harte welkom in onze brillenwinkel in Den Bosch."
Adres: Lokerenpassage 13-15, 5235 KR 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073-6441886
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Lokerenpassage 13-15
Postcode: 5235 KR



op zoek naar gerelateerd: De Haas Opticien Tilburg Openingstijden, De Haas Opticien den bosch, Opticien Den Bosch Centrum, De Haas Openingstijden, Opticien Lokeren, Gloudemans Optiek, Opticien lokerenpassage, Opticien Den Bosch rompert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gloudemans Optiek - Den Bosch Gloudemans Optiek - Den Bosch 40 meter Al vanaf de opening van de winkel een tevreden klant. Eerst en nog steeds voor de gew...
Bobo's Eyewear Bobo's Eyewear 2 km Welkom op de officiële Facebook pagina van Bobo's Eyewear. Blijf op de hoogte van col...
Cheapass Sunglasses Cheapass Sunglasses 4 km Heel prima en hippe zonnebrillen voor zo'n klein prijsje inmiddels incl. btw. Bij elk...
Recensies
Al jaren klant vanwege de fantastische service! Na een paar maanden bleek er speling in het montuur van mijn nieuwe varifocale bril te zitten. De Haas Opticien verving zonder aanvullende kosten het montuur door een alternatief montuur, inclusief bijpassende glazen. Hier kom ik graag terug!
Bedankt voor de geweldige service. Ik geloof niet dat er een brillen zaak is die mensen altijd zo geweldig goed helpt. Ons in iedergeval wel. Ook het personeel bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Dank jullie wel Echt Top!!!
Hele mooie zaak met ruim assortiment aan brillen. Maar wat vooral niet onbelangrijk is is de top service die hier geboden wordt. Erg vriendelijk en kundig personeel. Hier kom ik graag terug.
Ze helpen Oekrainse vluchtelingen geheel met levering brillen en dergelijke. Zelfs al zit het niet in het pakket voor de kinderen zorgen ze dat ze de kosten op zich nemen. Top personeel en een top service. Zeker een aanrader !!!!!
Zeker niet de goedkoopste opticien maar wel de beste die ik ken. Hier zeer recentelijk een nieuwe bril met nieuwe - multifocale glazen - gekocht. Omdat ik niet kon wennen aan mijn nieuwe glazen heb ik direct toen ik dit bij ze aangaf nieuwe glazen ruim 400 euro per glas - met een iets andere sterke - vanuit De Haas Opticien gekregen. Kosteloos. Gewoon service! Geen gedoe. Ze doen er alles aan om de kwaliteit te leveren waar ze voor staan. Nu ben ik super tevreden met mijn nieuwe glazen.
Een kordate winkel die zijn zaakjes goed op orde heeft, een snelle en effectieve oplossing; ongeacht het probleem! Je wordt goed te woord gestaan - zowel online als verbaal - en wordt daarbij op een vriendelijke toon manier behandeld! Kortweg, geen op of aanmerkingen die deze winkel in een negatief daglicht werpen, alles goed op orde! Groetjes, Een trouwe klant Maarten Blaauw.
Top opticien, mijn partner heeft hier zijn brillen gekocht. En als er iets is ze lossen het meteen op. Een keer nieuw neus beschermertjes nodig die werden netje vervangen ook werd de bril meteen schoon gemaakt, en wat bleek er zaten blijkbaar wat minuscule krasjes op wat wij nog niet hadden ontdekt, het is kosteloos gemaakt met een echte top Service.
Een nette winkel met veel keuze in brillen. Ook keuze in brillen van groter formaat, welke moeilijk te krijgen zijn bij andere opticiens. Bedankt voor de service.
We worden steeds heel vriendelijk en enthousiast geholpen. Goede kinderbrillencollectie met een fijn brillenplan!
Omdat je hier komt voor "beter zicht" en je de service erbij cadeau krijgt. En die service is top! De winkel is een beleving en je vindt hier altijd een bril die bij je past.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid