facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Haas Boxing - Landsmeer

De Haas Boxing - Landsmeer

Info

Boxing Team De Haas - is een wedstrijd en recreatieve boxing club in Landsmeer. Er wordt sinds 2004 vier maal per week hard getraind in het gebouw van de Judoclub Landsmeer. Trainingen worden verzorgd door Jaap de Haas, een gediplomeerd Boksbond trainer.



"De personal trainer uit Amsterdam en omstreken!Delda sport personal training onderscheidt zich van andere personal trainers doordat wij kickboksen als instrument gebruiken in combinatie met spierversterkende oefeningen om de doelstellingen te behalen. Wij werken volgens RIVM protocol.Behalve dat je zowel lichamelijk als mentaal vele doelstellingen kunt behalen zit de kracht vooral in de grote funfactor, waardoor je de switch maakt van ik moet sporten voor mijn gezondheid naar ik ga sporten omdat ik het leuk vind.Hierdoor hou je het op langere termijn vol en komende de resultaten vanzelf.We werken in een luxe schone personal training studio van 600 M2 met eigen gratis parkeerplekken.Vraag vandaag nog een gratis intake gesprek aan."
Adres: Sportlaan 25, 1121 Landsmeer
Telefoonnummer: +31622518079
Stad: Landsmeer
Route: Sportlaan 25
Postcode: 1121


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Een heerlijke sportschool met uitstekende trainers. Niet te groot, een hele goede vriendschappelijke sfeer waar veel gelachen wordt, maar ook hele lekkere intensieve en variabele trainingen. In de Small Group trainingen is geen training hetzelfde en elke trainer heeft zijn eigen stijl, waardoor het ook leuk blijft. Uitstekende begeleiding, ook voor voeding als dat gewenst is en als het gewenst is regelmatig een uitgebreide Bodyscan meting om te zien waar je staat. Zondermeer een aanradertje.
Kickboksen bij Delda is Leuk! Goede sportschool. Trainers zijn allemaal goed. Door delda heb ik niet alleen een goede conditie en de technieken van kickboksen geleerd. Ik ben ook gezonder gaan leven mbt eetgewoontes, mede dankzij hun diëtiste. Maar ik ben ook mentaal gegroeid. Door de kleine groepen krijg je meer aandacht om de techniek te leren en/of verbeteren. Maar je kunt er ook trainen om vooral af te vallen en/of je conditie en je mentale gezondheid op pijl te brengen. Ik ben heel tevreden!
Super leuke personal training studio & sport school in Landsmeer; fijne trainers en goede uitleg. Ik ga altijd met heel veel plezier sporten en heb het kickboxen helemaal ontdekt. Kortom, een ontzettend fijne plek waar iedereen terecht kan, maakt niet uit hoe je eruit ziet. Echt een aanbeveling :
Altijd super effectieve en gezellige trainingen. Er is altijd een gezellige sfeer waar je je welkom voelt als persoon. De trainers letten op hoe je traint zodat je geen blessures krijgt of deze juist kan verhelpen! Top club!
Bewegen en Sporten heb ik jaren niet gedaan. Het is echt een wonder hoe vaak ik de afgelopen 5 weken ben geweest. Er hangt een motiverende sfeer. Ik doe mee aan de " small group training ", Je sport dan mee op je eigen niveau. Nu door blijven gaan, door gewoon te blijven gaan. opmerking voor mijzelf
Bij Delda word je fitter. Door de kleine groepen is er zicht op het individu. Er is een prettige combinatie tussen krachttraining en kickboks-techniek. Ook voor jeugdtraining een aanrader.
Topclub. Mijn kleindochter kyra traint er met heel veel plezier. Junior de trainer weet ze geweldig te stimuleren. Een aanrader voor als je in kleine groep wilt trainen.
Een Sport Club waar je goed begeleid wordt door de trainers . Er wordt naar je geluisterd waarbij je de juiste begeleiding bij krijgt. Aanrader voor degene wie een extra Boost kan gebruiken..
Super fijne sportschool, hier wordt je altijd met respect behandeld. En iedereen probeert altijd het beste uit je te halen. Raad iedereen aan een proefles te nemen om de fijne sfeer zelf te ervaren.
Geweldige sportschool met professionele en persoonlijke begeleiding. De trainers zijn allemaal toppers en zorgen voor een gezellige sfeer tijdens het trainen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid