facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Haargarage

De Haargarage

Info

Wij zijn een kapsalon die streeft naar kwaliteit, eerlijk advies en gezelligheid. Kom vanaf 3 mei langs voor een kopje koffie om kennis met ons te maken.



"We staan 5 dagen in de week voor u klaar, om u van dienst te zijn. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt in De Haargarage. Dit proberen wij te bereiken dmv gastvrijheid, een eerlijk advies, kwaliteit en gezelligheid."
Adres: Hoofdstraat 90e, 3781AJ Voorthuizen
Telefoonnummer: +31624520096
Stad: Voorthuizen
Route: Hoofdstraat 90e
Postcode: 3781AJ


Recensies
Een lieve dame hielp me om mezelf weer fijn te voelen door mij te knippen maar ook even te luisteren. Zelfs mijn hond mocht even mee nadat ik belde dat ik geen oppas had voor haar. Geweldige service voor een schappelijke prijs!
Ik kom hier graag. Iedereen is enorm aardig en behulpzaam. Naast de perfecte service, gezelligheid tijdens de behandeling, zijn het ook echte experts op het gebied van extensies. Ik ben goed geholpen, dankjewel!
Super leuk personeel die vakkundig je haar verzorgen!Service: Haarstyling
Voor het eerst bij deze kapper geweest om een blockhead te laten knippen, in eerste instantie was het bijna goed maar mocht terugkomen om het af te laten maken en het zit geweldig. Een leuke kapperszaak en gezellig personeel die weten waar ze mee bezig zijn, ik kom zeker terug.
Heel tevreden! Vriendelijke kapster en mijn haar zit weer zoals het hoort.
Hele fijne, nette kapper en niet duur! Ben super tevreden met mijn highlights.
Wat een mooi jong bedrijf in Voorthuizen.
Is een topkapsalon. Goed geknipt en vriendelijke kapster. Gaat zeker mijn vaste adres worden.
Ze luisteren goed naar je wensen. Leuke mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid