facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Haan Hypotheken

De Haan Hypotheken
Adres: Boslaan 41, 9801HE Zuidhorn
Telefoonnummer: 0594201896
Stad: Zuidhorn
Route: Boslaan 41
Postcode: 9801HE


Recensies
Wij zijn erg blij dat Jacob ons heeft geholpen met onze hypotheekaanvraag. Ik zou de communicatie en het proces omschrijven als duidelijk, vriendelijk, vlot en vooral persoonlijk. Zijn benadering kwam bijvoorbeeld goed naar voren bij de werkgeversverklaring van mijn vriendin. Hier nam hij op eigen aanbod zelf contact op met haar werkgever toen zij meerdere keren niet in staat waren een juiste verklaring aan te leveren. Een detail maar erg fijn en typisch voor Jacob's vermogen om mee te denken.
Wij hebben het gehele traject rondom de financiering van ons nieuwe huis ondergebracht bij Jacob. We hebben zijn begeleiding als zeer fijn en betrokken ervaren. Jacob is een rustige, duidelijke adviseur die rekening houdt met individuele omstandigheden en graag een stapje extra zet in de zoektocht naar het beste aanbod. Zonder twijfel zouden wij hem aanbevelen.
Jacob is betrouwbaar, geduldig en meedenkend. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid