facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gunse Hoeve

De Gunse Hoeve

Info

Gezellig groepsverblijf voor 26 pers. 7 slaapkamers alle met vaste wastafe,l 3 douches compleet ingerichte keuken, CV, terassen, parking, kindvriendelijk.

Geschiedenis

Landelijk gelegen carré vormige Limburgse boerderij, waarvan een gedeelte wordt verhuurd voor groepen tot maximaal 26 personen.
Bossen en natuurgebied op wandelafstand, via een eigen weg direct bereikbaar. Uitermate geschikt voor natuurliefhebbers die naar rust en ruimte op zoek zijn.
De ernaast gelegen manege, kan op afspraak bezocht worden.
Ook pony rijden behoort tot de mogelijkheden.

Door de 7 slaapkamers, met elk een vaste wastafel, is dit gastenverblijf uitermate geschikt voor familie- en vriendengroepen. In het hele gebouw is WIFI aanwezig. CV verwarmd.
Begane grond: entree met 3 toiletten, grote woonkamer, 90 m2 met TV/zithoek, kinder/speelhoek en eetgedeelte met 4 grote tafels met stoelen en uitserveertafel. Keuken met 5 pits gasfornuis, oven, magnetron, vier koelkasten een met vrieskastje, wasmachine, vaatwasser, potten, pannen, serviesgoed, glaswerk en bestek, terrassen met tuinmeubels. Parkeerruimte op eigen terrein.
1e etage 3 douches met wastafel, wc met fonteintje, 1 slaapkamers ( 2 pers) met box spring van 140 breed met 2 pers. dekbed, 2 slaapkamers (4 pers.) met 2 pers. Box spring en stapelbed, 4 slaapkamers (4 pers.) met 2x 1 pers. bed en stapelbed. Alle verdere bedden zijn voorzien van 1 pers. dekbedden, kussens met onder-sloop, en onder-hoeslakens. Dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen, alsmede handdoeken, keukendoeken e.d. zelf meebrengen.
Op alle slaapkamers zijn verduisterende rolgordijnen aanwezig.

Het aan de achterkant gelegen terras geeft een weids zicht op de landerijen en het er achter gelegen bosgebied.
Ook is er een geheel omheinde speelweide, welke met een poortje is af te sluiten. Voor de kinderen zijn er ook diverse schommels aanwezig.

In de prachtige nabije omgeving bevindt zich, het aan de Maas gelegen, Arcen. Met zijn Kasteeltuinen, Hertog Jan Brouwerij en watermolen, zeer in trek. Voor de kinderen is een bezoek aan Aardbeienland in Horst zeker de moeite waard. Ook een boottocht over de Maas behoort tot de mogelijkheden.

Adres: Gun 28, 5866CC Swolgen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0031622543626
Stad: Swolgen
Route: Gun 28
Postcode: 5866CC



op zoek naar gerelateerd: Groepsaccommodatie Swolgen, De gunse hoeve De hooischuur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eifelhuis Eifelhuis 2 km In het laatste weekend van september 2019 verbleven in Het Rieselke met twee gezinnen...
Vakantiehuisje Vinkenlaan 11 Vakantiehuisje Vinkenlaan 11 2 km Heerlijk genieten in ons vakantiehuis, midden in de natuur ! www.vinkenlaan11.nl
Recensies
Gezellig wknd gehad, misschien een tip bij boeking voor beide groepen op elkaar af te stemmen, zodat ze beiden van een Hollandseavond houden en pasbpm 03.50 uur willen gaan slapen.
Een fantastische accommodatie voor grotere groepen om een heerlijke tijd door te brengen. Ik heb mijn 50ste verjaardag mogen vieren in de Paerdestal en heb een onvergetelijk weekend gehad! De eigenaren Dave en Lucia zijn fantastische mensen en geven je een welkom gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar en we hopen snel weer terug te kunnen komen!
Grote accommodatie, geweest met groep van 23 personen, fijn dat er veel slaapkamers zijn met daarbij eigen badkamers en toiletten! Veel plezier gehad zowel binnen als buiten, zou er zo nog eens heen gaan!
Gelegen in het Noord-Limburgse platteland net buiten het dorpje Swolgen vlakbij de Duitse grens. De locatie is ruim opgezet en ideale gelegenheid voor grote groepen, vriendenclubjes, bedrijfsuitjes en grote families zeker ook met kleine kinderen. De faciliteiten zijn prima, grote ruime keuken met voldoende keukengerei, kookruimte en koelkasten. Grote huiskamer met lange tafels en een uitgebreide zithoek, met openslaande deuren naar het terras/tuin. Een speelkamer is er ook met tafelvoetbal, biljart, pingpong en kinderspeelgoed. De kamers bevinden zich op de begane grond en de 1e verdieping. Ook hier alles netjes verzorgd en ruim opgezet; goede matrassen en kussens nette sanitaire voorzieningen en grote douche per kamer. In de direct omgeving is er een natuurgebied en zijn er bossen, ook ideaal om de omgeving per fiets te verkennen. Eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam om de groep in alles te voorzien en waar nodig hulp te bieden. Absolute aanrader!
Prachtige locatie. Zeer vriendelijke beheerders en schitterende kamers. Beslist aan te raden!Kamers: 5/5
Een zeer vriendelijke ontvangst op deze prachtige locatie. De accommodatie heeft een warme en gezellige uitstraling en is keurig verzorgd. Wij hebben een zeer geslaagd weekend gehad en komen zeker nog eens terug.Kamers: 5/5
Mooie grote ruimte voor een grote groep. Binnen en buiten. Fijne mensen die het verhuren. Doordat het groot is niet super gezellige sfeer. Maar verder gewoon goed. Aanrader.
Mooie locatie in het Noord LImburgse land. Prima voor groepen. Mooie omgeving om te fietsen ook langs de Maas.
Fantastische plek als u er even tussen uit wilt in een prachtige omgeving winkels dicht bij ideaal
Ruim logeerhuis voor grote groepen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid