facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gulle Gaper

Info

Koffie, Espresso, Cappuccino, Barista, Huisgemaakte producten, Broodjes, Salades, Soepen,



"Op een prachtige in het hartje Ede ligtEMjoy "De Gulle Gaper".Ouderwets gezellig binnen & zonnig terras!De plek om te genieten van de lekkerste koffie- en lunchspecialiteitenVrijdagavond is er dinerLaatste zondag vd maand koopzondag"
Adres: Grotestraat 46 , Ede 6711 AM, NL
Telefoonnummer: 0318 618 111
ln.ederepagelluged@ofni
Stad: Ede
Route: Grotestraat 46
Postcode: 6711 AM



op zoek naar gerelateerd: de gulle gaper ede, gulle gaper dordrecht, gulle gaper spijkenisse gesloten, voorstraat 56 spijkenisse, eigenaar gulle gaper spijkenisse, gulle gaper hellevoetsluis, gulle gaper ede menu, gulle gaper leiden
Recensies
Fijne bistro midden in Ede. Altijd even lekker om ergens binnen te lopen bakje koffie en wat te eten.Eten: 4/5
Gezellig restaurant middenin het centrum van Ede. Op het buitenterras altijd leuk om mensen te kijken. Vandaag intocht Sinterklaas en zijn Pieten. Parkeren: Parkeren inde buurt, bushalte ook.
Een drukke gezellige eetgelegenheid. Tosti de gulle gaper ziet er prima uit en smaakt nog beter. Een aanrader.Eten: 5/5
Wat een leuke lunch room Zeer vriendelijke bediening en heerlijk lunch gerechten. Lekkere capucino met slagroom en likeurtje Zie je ook niet overal Binnen kan je leuk zitten en bij mooi weer leuk terras. Kom zeker nog een keer terug. Veel keuze in de menukaart
Aanrader voor een glutenvrije lunch! Het staat niet op de kaart, ook niet online, dus je zou er aan voorbij gaan en een ander lunchadres uitzoeken. Maar bij navraag blijkt er brood zonder gluten aanwezig type boterham en waren er ineens mogelijkheden om te blijven lunchen. Mijn tip is om dit duidelijk te vermelden zodat meer glutenvrije personen kunnen komen lunchen. Wat ik heel attent vond was dat het koekje bij de koffie voor mij ook spontaan werd vervangen door een stukje glutenvrije brownie. De bediening was sowieso erg prettig. We hebben heerlijk gelunchd. Ze gaan ons hier vaker zien!
Wat een leuke zaak. Leuk plekje veel zitplaatsen aan het raam. Lekker naar buiten koekeloeren en een leuk terras met warmte pilaren. Heel aardig personeel en lekker eten en drinken. Nette toiletten. Veel keuze in de menu.
Dikke 10+ heerlijk gegeten. Wij gaan hier zeker vaker heen.Eten: 5/5
Leuke lunchroom. Gezellige sfeer binnen en vriendelijk personeel. Ga er zeker nog een keer lunchen.Eten: 4/5
Heerlijke lunch, erg lekker brood. Zeer vriendelijke bedieningEten: 5/5
Momenteel lekker aan het lunchen, producten zijn lekker en zien er goed uit. Drankjes ook goed en vol. Leuke locatie en vlotte bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid