facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Grote Wiede

De Grote Wiede

Info

Door middel van een biologisch landbouwbedrijf, bieden we een plek waar mensen met verschillende mogelijkheden elkaar kunnen ontmoeten.

Geschiedenis

Op de rand van Nunspeet en Hulshorst, bevindt zich onze gemengde boerderij. Door middel van een biologisch landbouwbedrijf, bieden we een plek waar mensen met verschillende mogelijkheden elkaar kunnen ontmoeten.

We geloven dat ieder mens een unieke persoonlijkheid is, die z’n eigen ontwikkelingsweg gaat. Voor deze ontwikkelingsweg is het van belang om fysieke, productiegerichte en betekenisvolle arbeid te kunnen verrichten in aanwezigheid van gelijkwaardige medemensen, die samen een gemeenschap vormen. In deze setting leren we van elkaar en is er ruimte om elkaar te bevragen.

Het bedrijf vormt een omgeving waarin veiligheid, respect, overzichtelijkheid, rust, echtheid en de mogelijkheid om je te verbinden, centraal staan.
Onze hulpboeren (cliënten) vormen een gemengde doelgroep, zodat ze elkaar kunnen aanvullen.
Medewerkers werken met enthousiasme en inzicht samen met hen. Daarbij is het ontwikkelingsproces van de medewerker nooit klaar. In die relatie ontstaat tegelijkertijd de mogelijkheid tot ontwikkeling van de mens met een beperking.

Adres: Rijnvis 46, 8077 RR Hulshorst, Gelderland, Netherlands
Stad: Hulshorst
Route: Rijnvis 46
Postcode: 8077 RR



op zoek naar gerelateerd: Dagbesteding Hulshorst, Boerderij Hulshorst
Recensies
Vandaag de twee fjordjes gebracht, wat een fantastische locatie, ze gaan het daar super krijgen.
Mijn zoon werk er het is geweldig voor hem
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid