facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Grote Speelgoedwinkel

De Grote Speelgoedwinkel
Adres: Het Noard 3, 8731 BB Wommels, Nederland
Telefoonnummer: 0515 331 200
Staat: Friesland
District: Súdwest Fryslân
Stad: Wommels
Route: Het Noard
Huisnummer: 3
Postcode: 8731 BB


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Ik raad deze winkel zeker aan Zeer klantvriendelijk Mooie assortiment Snelle verzending zelf dag voor de Kerst Super
Slecht! Via bol.zo’n 2 weken een product besteld voor een schappelijke prijs van 36 euro,vandaag besteld morgen in huis was er aangegevenn.nNu blijkt het een fout zijn geweest met de prijs , artikel word nu voor €70,00!! euro verkocht, en daarom heb ik waarschijnlijk nog steeds mijn bestelling niet ontvangen! Al meerdere keren met de klantenservice van bol contact gehad en ik word niet verder mee geholpen ,alleen maar van deur naar deur verder geleid zonder eindige tegemoetkoming. Ik hoop dat dit zo snel mogelijk word opgelost!
Ik wilde wat terug sturen omdat het artikel niet beviel, maar dat schijnt bij deze winkel niet te kunnen. Recht op retourneren en herroepingsrecht hebben ze niet van gehoord.nnIk wacht nog op een reactie van de winkel. Mocht dit uiteindelijk positief opgelost worden, dan zal ik deze review bijwerken. Anders zou ik adviseren om speelgoed bij Bol.com te kopen.nnNadat ik een mailtje gestuurd had werd ik 's avonds gebeld door de eigenaar. De eigenaar wilde zeker weten dat het artikel nog als nieuw was voordat ze akkoord kon gaan met het retour nemen.nnDit is eigenlijk niet zoals het hoort. Als klant mag je het uitproberen en daarvoor moet je het uitpakken. Als je het product beschadigd, dan mag de winkel daarvoor een waardevermindering in rekening brengen. Maar ze moeten het altijd terug nemen, dat kan geen discussie zijn.nnHoe dan ook, ik heb het artikel terug gestuurd, en het was nog als nieuw. Alleen wel uitgepakt, maar de doos was nog heel. Kon dus terug de winkel in om als nieuw verkocht te worden.nnHet artikel was 39,99 euro en ik heb 37,99 euro terug gekregen. Ik heb een mailtje gestuurd waarom ik 2 euro te weinig terug gekregen heb. Dit is een beetje vreemd vind ik.
Eerst ergens anders een tiptoi spel iets goedkoper besteld, maar deze partij kwam de op de site vermeldde beloftes niet na dus daar geannuleerd.nHierna kwam ik DGS via google tegen, hier hetzelfde spel besteld. Volgens afspraak werd het spel de volgende dag geleverd. helemaal top!
Was fout gegaan bij communicatie via mail maar na een telefoontje direct opgelost en spullen volgende werkdag in huis!! Erg tevreden over de service! Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid