facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Grote Muur

Info

Chinees restaurant in Leersum

Adres: Rijksstraatweg 97 , Leersum 3956 CK, NL
Telefoonnummer: 0343 451 414
moc.evil@uhznuyus
Stad: Leersum
Route: Rijksstraatweg 97
Postcode: 3956 CK



op zoek naar gerelateerd: chinese muur weetjes, lengte chinese muur na uitgebreide studie, grote muur leersum, grote muur china, chinese muur kaart, de grote muur oosterbeek, chinese muur lengte, de grote muur leersum openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Burgemeester Leersum De Burgemeester Leersum 1 km Erg leuk sfeervol café aan de doorgaande weg in Leersum! Zeer gastvrij. Zonnig terras...
Recensies
Ronduit slecht! Toen we er iets van zeiden begrepen ze er niets van en kwam het er eigenlijk op neer dat we niet zo moesten zeuren. Nooit meer eten hier!
Wij hebben hier de afgelopen jaren wel vaker een maandmenu gehaald. Tot nu toe altijd echt prima! Maar gisteren was het echt niet ok. Sate stokjes, bami en Koe Loe Yuku waren nog wel ok maar de sate-saus, babi pangang en Foe Yong Hai met Kipfilet smaakte nergens naar. En ook de mini loempia's waren gewoon smerig! Wij hadden het gevoel dat we te vroeg waren. Om 16:30 besteld en zooi van de dag daarvoor gekregen......zo iets?
Was wel ok. Een chinees restaurant zoals er honderden zijn. Eten was wel goed.
De vegetarisch nasi en soep was erg lekkerEten: 5/5
Eten maar weg gegooid de babi pangang was één en al vet, nasi besteld bami gekregen die er ook niet lekker uitzag. Shrimp erbij ook super vet. Het is maar goed dat je in een boerendorp zit De Grote Muur in een stad zou je geen jaar overleven met deze lage kwaliteit voedsel. Bah hier bestellen we nooit meer.
Saté met patat besteld en kip met nasi om zelf mee te nemen. Geen patat ontvangen en nasi is witte rijst. Kwalitatief erg slecht ook nog. Als ik nabel hebben ze de bestelling zogenaamd niet goed gehoord en houden ze zichzelf wel heel erg van de domme. Ook word er ineens de Nederlandse taal slecht verstaan en gesproken. Ik ga er dus nooit meer heen!!!
Vandaag voor het eerst bij deze chinees eten gehaald, ik kan kort zijn, het eten was verschrikkelijk slecht, Babi pangang was erg taai, de nasi was gewoon witte rijst, er zat zo goed als niets doorheen je moest de prei, ham of ei zoeken, de Koe loe Yoek was bleek Alsof het niet gebakken was, en veel te veel beslag, de foe young hai was troep. Eigenlijk was het allemaal niet te pruimen Nog nooit zo slecht chinees gegeten, en ik begrijp het niet, want toen we het kwamen halen waren we de enige klanten, dus aan de drukte kan het niet hebben gelegen.
Lekker eten met goeie bediening.
Lekker eten, huiselijke sfeer en goed toegankelijk. Vriendelijk personeel. Sate babi had wat gaarder gekunnen. Saus was heerlijk. Vegetarische menuopties: Voldoende vegetarische opties. Parkeren: Eetgelegenheid beschikt over parkeerterrein achter het gebouw. Op het eerste gezicht kan het even zoeken zijn, omdat het niet staat aangegeven.
Goed van smaak zeker voor die prijs. Menukaart zeer uitgebreid en je kan zelf nog aanpassen wat je voor keuze is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid