facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De grote byvanck

De grote byvanck
Adres: Klapstraat 172 , Westervoort 6931, NL
Stad: Westervoort
Route: Klapstraat 172
Postcode: 6931



op zoek naar gerelateerd: Hotel Westervoort, B&B Veluwe, B&B Veluwezoom, Bed and Breakfast mountainbike
Recensies
wij zijn van 8 Mei tot 12 Mei te gast geweest, En hadden het hier prima. Nette kamer, goed ontbijt en leuke gesprekken met de eigenaresse, Hebben nog even kennisgemaakt met de hond Joepie. een goede B&B om heen te gaan Kamers: Nette kamer, goed bed, Rustige buurt, goed ontbijt, wifi werkte prima.
Zeer fijne B&B , mooie grote schone kamer met douche en toilet. Tv in de kamer aanwezig. Ontbijt bijzonder goed, zeer uitgebreid. Ja, zeer goed te doen voor een weekendje Arnhem.
Ruime en nette kamers, vriendelijke gastvrouw, rustig, mooie tuin en heerlijk ontbijt. Een warm welkom met koffie of thee en iets lekkers. Goede voorzieningen in de omgeving.Kamers: 5/5
Goede ontbijt! Maar schoonmaak kan beter Daar wat van gezegd te hebben, werd er beetje raar op gereageerd. Alsof we niet serieus genomen werden. Voor de rest prima naar ons zin gehad! Voor ons is niet voor herhaling vatbaar. Groetjes!
Treffen erg koude kamer aan, verwarming ontoereikend. Wifi idem in kamer 4. Ontbijt is prima verzorgd. Heerlijk kopje koffie met stukje gebak bij ontvangst.
Zeer goede overnachtingslocatie met prima kamer, heerlijk bed en uitstekend ontbijt. Zeer vriendelijke en hulpvaardige mensen. Super.
Vies tafellaken, ontbijt minimaal, badkamer niet schoon en men was niet vriendelijk en dat voor 95 euro!Kamers: 2/5
Echt een B&B zoals t hoort! Fijn ontvangst, ruime en schone kamer en badkamer, lekker bed, gemeenschappelijke ruimtes gezellig en compleet. Ook prettig dat je vanuit je kamer direct naar buiten kunt. Charmante gastvrouw! Als we in de buurt zijn, zeker weer hier overnachten.
We zijn hier meermaals geweest met een verschil van een jaar ertussen. Zeer vriendelijke hostess met fijn ontbijt en verzorgde kamer. Duidelijke communicatie. Aanrader voor families
Een prachtige kamer en een prachtige locatie. We zijn hartelijk ontvangen en het ontbijt was heerlijk. Een goede en lieve gastvrouw
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid