facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Grote Bremen

De Grote Bremen
Adres: Bremensallee 2, 8167 PH Oene, Nederland
Telefoonnummer: 0578 641 671
Staat: Gelderland
District: Epe
Stad: Oene
Route: Bremensallee
Huisnummer: 2
Postcode: 8167 PH


Openingstijden

maandag: 07:00–23:00
dinsdag: 07:00–23:00
woensdag: 07:00–23:00
donderdag: 07:00–23:00
vrijdag: 07:00–23:00
zaterdag: 07:00–23:00
zondag: Gesloten

Recensies
Mooie ruim opgezette boeren camping, Grote plekken. Mooi nieuw sanitairgebouw. In een prachtige omgeving. Aanrader
Prachtige camping.nDeze keer in de trekkershut, wat een ontzettend leuk huisje .nBij de eigenaren de Ofyr hout bbq gehuurd. Een gezellige en leuke manier om te barbecuen. Eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Een mooie rustige camping met grote plekken.nZeker een aanrader. De omgeving is erg mooi.
Lekkere overnachting in de bedstede na een dagje in de sauna te zijn geweest. Het is erg kneuterig met prima douche en wc, je ruikt en hoort de boerderij wel,maar dat heeft zo ook zijn charme.
Leuke kleine vriendelijke camping met mooie plaatsen, fijne ligging.nWij stonden er met een redelijk grote tent mijn moeder zat in een trekkershut. Het enige wat we daar missen was een klein koelkastje.
Met de wensambulance noord Nederland mevr. nog een keertje naar haar geliefde camping gebracht, werden daar door veel oud gedienden ontvangen, mevr heeft er erg van genoten. De ontvangst was perfect.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid