facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Grote Belt

De Grote Belt
Adres: Ooster Oenerweg 33, 8167 PB Oene, Nederland
Telefoonnummer: 0578 617 160
Staat: Gelderland
District: Epe
Stad: Oene
Route: Ooster Oenerweg
Huisnummer: 33
Postcode: 8167 PB


Recensies
Een fantastisch B&B!!!!nWij verbleven 2 nachten in denVossenkamer,prachtig ingericht, schoon,heerlijke badkamernEn elke ochtend een zeer uitgebreid en heerlijk ontbijt!!!!nWe hebben GENOTEN
Een prachtige landelijke accomodatie voor 2 personen. Van alle gemakken voorzien.nnDe trap naar het slaapgedeelte is wel wat smal.
Wanneer je van rust en authentiek houdt is dit dé bed en breakfast.nErg schoon en smaakvol ingerichte boerderij uit 1909 met twee gescheiden appartementen. Ons appartement had een woondeel met de opkamer en bibliotheek, slaapkamer, grote badkamer en eigen terras.nnHeerlijk genieten van de ruime tuin en het wijdse en groen uitzicht. De kamer is voorzien van tv en koffiecupapparaat.nPrima ontbijt, met verse producten.nnMooie uitvalbasis om de gezellige steden Deventer en Zwolle te bezoeken en te fietsen langs de IJssel.
We verbleven een aantal dagen in de b&b. De eigenaresse is zeer vriendelijk en heeft service hoog in het vaandel staan. De hoenderhok is zeer ruim en super mooi met eigen kookgelegenheid. Het ontbijt is enorm lekker met heerlijk verse lokale lekkernijen. Echt een aanrader!!
Mooie omgeving, prima kamer, grote badkamer. Alles schoon en keurig verzorgd. Wat mij tegenviel was het ontbijt. Danerolle croissantjes en opgewarmde kaiserbroodjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid