facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Groot Verhuur BV

De Groot Verhuur BV

Info

Verhuur van verhuiswagens, bedrijfswagens, personenbussen en opslagruimte.

Geschiedenis

U kunt bij ons terecht voor bakwagens met laadklep en/of bestelbussen voor een verhuizing of goederenvervoer. Deze wagens mogen gereden worden met een standaard rijbewijs.Tevens verhuren wij personenbussen voor vakantiereizen, personeelsfeestjes, kinderfeestjes, dagjes uit, wintersportreizen, rolstoelvervoer enz.
Verder kunt u bij ons terecht voor opslag van uw inboedel of het stallen van een Camper of Caravan.
Zie voor meer informatie onze website www.degrootverhuur.nl



"Tijdelijk behoefte aan een personenbus, vervoer voor personeel, een bedrijfswagen, een verhuiswagen, stalling of opslag? Bij De Groot Verhuur bent u aan het juiste adres. Bekijk onze mogelijkheden en aarzel niet contact op te nemen bij vragen 0165-301484."
Adres: Donkenweg 1, 4724 SN Wouw
Telefoonnummer: 0165-301484
Stad: Wouw
Route: Donkenweg 1
Postcode: 4724 SN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bus huren laadvermogen 2000 kg, Busje huren IJmuiden, Busje huren Dongen, Bestelbus huren Pijnacker, Busje huren Diemen, Busje huren Hoogvliet, Vrachtwagen huren Roosendaal, Busje huren Voorburg
Recensies
Prima busje. Vrij snel alles geregeld
Ben blij weg te zijn van de opslag van de Groot, wat een gezeur over de huur en de vierkante meters, regelmatig spullen moeten verplaatsen, ook een bus met laadklep geuurd voor 190 euro 1 dag, nu de spullen met bus van Bo Rent weggehaald en ik was voo dezelfde rit 160 euro kwijt. Al met al geen aanrader.
Afgelopen dinsdagochtend reserveerde ik een busje bij AutoHopper Roosendaal om de volgende dag te kunnen gebruiken voor een kleine spoedverhuizing. Op het einde van de middag had ik nog geen definitieve bevestiging ontvangen en ging bellen om 17.00 uur. Niemand bereikbaar terwijl het bedrijf officieel tot 18.00 uur geopend was. Toen maar besloten om de volgende dag om 8.30 uur met AutoHopper te bellen. Reactie: u heeft helemaal geen aanvraag gedaan. Dit terwijl ik een bevestiging per e-mail van hen had ontvangen. En het goede nieuws was dat ze die dag ook geen bus voor me hadden. Reactie van de medewerker: "dan had u maar eerder moeten reserveren" Ik zei: "dat is vrij lastig met een spoedklus" Daar sta je dan op je verhuisdag zonder bus....................... Snel gebeld met De Groot Verhuur in Wouw en zij gaven aan dat het erg druk was met de verhuur van busjes. Er was nog wel 1 busje, maar dat busje stond inmiddels bij de garage om gekeurd te worden voor de APK. De super vriendelijke medewerkster, Danielle, ging direct bellen met de garage of ze al aan de keuring waren begonnen, en dat was gelukkig nog niet het geval. Binnen 3 minuten kreeg ik een telefoontje van Danielle dat ik de bus kon huren die dag. TOPKLASSE !!!!!! Als je het dan hebt over service gerichtheid naar een klant, dan is het cijfer 10 nog zwaar ondergewaardeerd . Wat een klasse dat je zo voor je klanten staat !!!!! Dus als je ooit nog een busje wil huren bij een bedrijf waar de klantvriendelijkheid en service zeer hoog in het vaandel staan, bel dan De Groot Verhuur
Nadat de concurrent onze bestelde Balearen dubbel had geboekt hier terecht gekomen. Wij huren voortaan hier! Alles netjes geregeld top bedrijf!
Danielle heeft ons onder het genot van een kopje koffie een uiteenzetting van het voertuig en het in orde maken van de documenten snel en kordaat afgehandeld. Zeer betrouwbaar voertuig. Snel geregeld en is zeker voor herhaling vatbaar.
Snelle en goede service. Helaas lichte schade gereden, maar netjes voor een realistische prijs opgelost.
Top zaak . Belden ons op om de auto eerder op te halen zonder meer prijs. Papier werk duurt even maar verder alles top
Afgelopen week een verhuisbus gehuurd bij De Groot Verhuur. Het was een Mercedes-Benz Sprinter met een laadklep, een prima bus. Ik was iets later terug maar dat was geen probleem. Bedankt De Groot Verhuur!
Snelle service en hebben ons snel kunnen helpen i.v.m. onze eigen defecte bus op die dag.
Prima geholpen fijn bedrijf leuke mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid