facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Groot Kachels

De Groot Kachels

Info

Uw haardenspeciaalzaak met ruime sfeervolle showroom waar u tal van haarden en kachels kunt zien. Alsmede maatwerk haardmeubels. Uw wens is onze passie.

Geschiedenis

Wij zijn een gespecialiseerde haarden en kachelzaak met passie voor vuur.
" Alles" is mogelijk.
U kunt tal van haarden en kachels in onze showroom "live" bekijken, zowel gas, hout als elektrisch. In onze showroom kunt u ruim 100 haarden en kachels bekijken.

Onze adviseurs staan graag voor u klaar om te kijken naar opmaat ontwerpen en oplossingen voor uw eigen droomhaard of kachel.
Daarnaast kunnen wij uw toekomstige haard in 3D alvast laten zien. Dus u weet precies hoe het eruit kan komen te zien.

Wij kunnen van A-Z voor u realiseren. Alles wordt door eigen monteurs uitgevoerd. Of dit nu betekent het slopen van uw oude haard, het aanleggen van de complete gasleiding tot en met het schilderwerk! U vraagt, wij maken.

Wij zijn al jaren dealer van o.a Kal-fire, Faber, DRU, Bellfires, Barbas, Wanders, Skantherm, Dovre en Dik Geurts.

Heeft u ook zin in een gezellige plek in huis om lekker warm bij te gaan zitten?
Bel, mail of kom langs! De koffie staat voor u klaar.



"Een haard of gaskachel kopen?Welkom in de wereld van De Groot Kachels, waar warmte en sfeer elkaar ontmoeten.Uw eigen haard of kachel..... Na een dag hard werken even tot rust te komen. Lekker languit op de bank met een goed boek of samen met een glas wijn. Genieten van de behaaglijke warmte van een sfeervol haardvuur.Van plan om een haard kopen, een houtkachel, een elektrische haard, een haard op maat of terrashaard, bij De Groot Kachels vindt u altijd een up-to-date assortiment sfeervolle haarden. Uiteraard mag u er op vertrouwen dat we u van advies tot en met installatie deskundig ontzorgen, en met ruim 30 jaar ervaring hebben wij alle kennis en vakmanschap in huis om uw haard of kachel tot het warme hart van uw huis te maken."
Adres: Bulkseweg 13, 5331 pk Kerkdriel
Telefoonnummer: 0418632689
Stad: Kerkdriel
Route: Bulkseweg 13
Postcode: 5331 pk



op zoek naar gerelateerd: Simone De Groot Kachels, Pelletkachel Veghel, Open haard op maat laten maken, Grootste haarden showroom, Elektrische haard op maat, Houtkachel op maat, Condor haarden, Van Tiel Haarden
Recensies
Tijdens de nieuwbouw van onze woning hebben wij een gashaard bij de Groot gekocht. Hele goede ervaringen met zowel het advies in de showroom als degene die de haard kwam plaatsen. Nu, 3 jaar later, zijn we nog steeds superblij en teveden met onze haard! Vakwerk!
We genieten nu bijna een jaar van onze prachtige open haard. Goed geholpen in de showroom en met duidelijke offerte en 3D tekening een keuze gemaakt. Veel te zien in de showroom dus dat was nog best een lastige keuze. Ze kwamen thuis opmeten ook voor het mooie op maat gemaakte meubel eronder. Ze hebben geholpen de oude gaskachel weg te halen. De terugvallende plint was niet de juiste maat; ook dat werd snel hersteld. Monteurs werken netjes en zijn prettig in de omgang. Het resultaat is iedere dag weer Genieten.
Ze zijn wel goed aan de prijs maar leveren echt qualitijd. Zijn heel blij met de kachelpijp. Prijs qualitijd verhouding is wel super.
SLECHTE SERVICE, je krijgt de boodschap leuk dat je belt, maar wij hebben geen tijd om onderhoud te plegen dus gaat u svp ergens anders naar toe. vervelend maar ja wij hebben geen tijd. Je mag toch verwachten als een haard gekocht hebt je ook service kunt krijgen.
Klantgerichtheid van receptioniste is bedroevend slecht. Het is druk bij jullie 5-6 weken wachten maar als zij er nog lang zit dan valt de wachttijd vanzelf aan jullie kant: zullen jullie moeten wachten op nieuwe klanten. Wachten is niet erg, zo te woord gestaan worden waardoor je merkt dat je niet welkom bent met je werk wel. Snel verbeteren!
Onbeschoft telefonisch te woord gestaan. Steek die kachel maar in elke willekeurige opening die je kunt vinden.
Kachel geplaatst incl pijp door oud schoorsteenkanaal. Van tevoren deskundig advies tijdens persoonlijk gesprek. Goed werk geleverd door nette heren die er alles aan deden rommel en schade te voorkomen. Prijs viel me alleszins mee. Kortom: we zitten heel tevreden te genieten van het knapperende vuurtje!
Prima geholpen.
waakvlam doet het niet, gebeld met de groot, maar hadden dit nog nooit meegemaakt, als het een wat oudere kachel is van barbas hebben ze kennelijk geen interesse
Hele goede ervaring! Expertise, vriendelijk en heel netjes werk geleverd. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid