facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de groot elektrotechniek

de groot elektrotechniek

Info

de groot elektrotechniek, betrouwbare vakmensen met oog voor uw wensen

Geschiedenis

de groot elektrotechniek is uw partner voor elektrotechnische installaties, beveiliging, telecommunicatie, camerasystemen, domotica en duurzame oplossingen.
Wij hebben al deze specialisaties in eigen huis, zodat u maar één aanspreekpunt nodig heeft voor al uw vragen. Deze vragen vertalen wij voor u in technische oplossingen op maat.

Wij beschikken over alle belangrijke certificeringen en werken met een vast team van
12 goed opgeleide medewerkers welke met grote regelmaat bijgeschoold worden.
Onze medewerkers verstaan hun vak, voeren hun werkzaamheden met de grootste zorg uit
en hebben oog voor uw wensen.



"De Groot Elektrotechniek is uw partner voor elektrotechnische installaties, beveiliging, telecommunicatie en domotica. Wij hebben al deze specialisaties in eigen huis, zodat u maar één aanspreekpunt nodig heeft voor al uw vragen. Die vertalen wij in technische oplossingen op maat.Wij beschikken over alle belangrijke certificeringen en werken met een vast team van goed opgeleide medewerkers. Zij verstaan hun vak, hebben oog voor uw wensen en werken met zorg aan hun opdracht. Ook het onderhoud en het beheer zijn bij onze vakmensen in vertrouwde handen. Met onze 24-uursservice bieden wij u ook buiten kantoortijden de zekerheid van een oplossing."
Adres: Kasteeldreef 17, 5236xk 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073 - 642 14 17
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Kasteeldreef 17
Postcode: 5236xk



op zoek naar gerelateerd: De Groot Elektrotechniek Voorschoten, H de Groot elektro klussen, Elektro Rosmalen, Elektrotechniek bedrijf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HdT Elektro HdT Elektro 1 km Elektriciteitsbedrijf
Recensies
Goed een eerlijk bedrijf, vakkundig personeel.
Super geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid