facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo

Info

Hier lees je regelmatig tips over zaken rondom je hypotheek. Meer weten over een specifiek onderwerp? Mail of bel [email protected] of 06 15553813.



"De Groene Hypotheekadviseurs is een onafhankelijk financieel advieskantoor met diverse vestigingen. We werken samen met vrijwel alle geldverstrekkers, waarbij we voor de uitwerking van een maatwerkadvies op jouw verzoek ook selecteren op criteria als duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.Onze sterke punten:- Onafhankelijk hypotheek- Advies over een groene duurzame hypotheek- Advies over het financieren van energiebesparendemaatregelen- Goede voorwaarden en prima tarieven- Grote persoonlijke betrokkenheid bij uw situatie- Service tijdens en na het adviestrajectWij geven advies op locatie maar desgewenst ook bij jou aan de keukentafel."
Adres: Westerweg, 50, 1852 AK Heiloo
Telefoonnummer: 06 15 55 38 13
Stad: Heiloo
Route: Westerweg, 50
Postcode: 1852 AK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De Groene Hypotheekadviseurs Maarssen, Hypotheekadviseur Heiloo, Groen hypotheek, Eco hypotheek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JW verzekeringen BV JW verzekeringen BV 1 km Wat een respectloze waardeloze bedrijf, heb spijt dat ik me auto’s heb laten verzeker...
MicroStar software MicroStar software 2 km Leuk bedrijf, klantvriendelijk en zeer behulpzaam.
Recensies
Marco heeft ons ontzettend goed geholpen en geadviseerd. Hij is altijd bereikbaar voor advies of vragen, en hij neemt echt de tijd om het goed uit te leggen, en dat is zeker fijn als je er niet zo veel verstand van hebt : We hebben twee keer een afspraak gehad, 1 via Teams en hij is 1 keer bij ons thuis langsgeweest, en we konden hem altijd bellen of mailen met vragen. Wij zijn erg blij dat we het gedaan hebben en zouden een volgende keer zeker weer bij Marco aankloppen!
Marco hartelijk dank! Marco heeft mij vorig jaar geholpen met het adviseren en afsluiten van een hypotheek. Hij legt alles heel goed uit en is secuur en duidelijk in wat hij nodig is voor de aanvraag. Ook heeft Marco oog op de markt en de ontwikkelingen en heeft hij met zijn pro-actieve houding mij geholpen een hypotheek zo gunstig mogelijk af te sluiten.
Wij zijn ontzettend blij met Marco! Marco heeft geduld staat 24/7 voor je klaar. Neemt de tijd voor je om alles zo goed mogelijk en duidelijk uit te leggen. Biedt je de juiste hulp en geeft je goed advies. Mijn familie en vrienden zowel ik en mijn partner zijn heel erg tevreden over hoe Marco zijn werk uitvoert. En we komen graag bij hem terug! Indien dit weer nodig is.
Marco van de Groene Hypotheekadviseurs heeft mij ontzettend goed geholpen met mijn nieuwe hypotheek. Kort gezegd had ik me geen betere adviseur kunnen wensen! Hij is zeer betrokken, geduldig en ik had heel veel vragen, flexibel, punctueel en ontzettend deskundig. Omdat dit soort woorden wat abstract zijn, geef ik een aantal voorbeelden. Zo heeft Marco onder andere een fout ontdekt van mijn vorige adviseur en die binnen no time kunnen herstellen waardoor ik kon profiteren van een veel lagere rente. Daarnaast was de bereikbaarheid en persoonlijke aanpak ver boven wat ik gewend was van eerdere adviseurs; ik kreeg altijd zeer snel een inhoudelijke reactie op vragen en op belangrijke momenten vormden kantoortijden nooit een beperking. Verder was dit mijn eerste hypotheektraject en ik kreeg per stap alle uitleg die ik nodig had om het proces te begrijpen, geen vraag was teveel. En het beste voorbeeld is natuurlijk dat ik uiteindelijk het huis wat ik op het oog had heb kunnen kopen! Ondertussen heb ik iedereen die ik ken die een huis wil kopen naar de Groene Hypotheekadviseurs doorverwezen. Dus, zoek je een deskundige adviseur met een persoonlijke aanpak, zoek dan niet verder. Ik weet zelf in ieder geval dat ik bij mijn volgende aankooptraject meteen Marco inschakel!
Marco is heel vriendelijk, heeft veel geduld en is erg vakbekwaam. Ook staat hij 24/7 klaar voor je vragen en regelt hij alles zo snel, maar ook zeker zo goed mogelijk. We hebben het hem iets lastiger gemaakt door een familielid als werkgever te hebben, maar door zijn snelle handelen, het meedenken en door zeer transparant te zijn, was alles snel in orde. We kunnen niet anders zeggen dan dat we erg tevreden zijn en hem dus ook zeker aanraden!
Marco heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij denkt met ons mee, hij is oplossingsgericht, duidelijk in zijn communicatie, snel in het handelen en ontzettend dienstverlenend. Wij hebben een erg prettige samenwerking bij hem ervaren.
Marco heeft ons inmiddels al 2 keer van dienst mogen zijn bij een hypotheekaanvraag en denkt altijd zeer pro-actief mee en is daarnaast ook nog eens zeer transparant. Zelfs wanneer een situatie gunstiger uit zou pakken om dit zonder adviseur te regelen, dan zou hij dit zelfs eerlijk zeggen. Klant is dus oprecht koning en Marco staat 24/7 klaar voor vragen en is zeer snel qua feedback. Binnen no time was alles wederom succesvol geregeld. Mitchel & Selina, Assendelft
Marco legt alles helder en duidelijk uit, werkt snel en gedegen. Hypotheek kwam vlot tot stand, zeer tevreden over hoe het is gegaan. Kortom, een aanrader!
Wij hebben een deskundig advies ontvangen van Marco. De hypotheekrente steeg en Marco heeft ons snel kunnen voorzien van goed advies waardoor wij een goede keuze hebben kunnen maken voor een hypotheek. Marco is goed bereikbaar en neemt de tijd voor je. Bedankt voor het deskundige advies en het vlotte proces.
Marco van De Groene Hypotheekadviseurs werd ons aangeraden door een familielid die erg blij was met wat Marco voor hem en zijn gezin betekend had. Wij hebben onlangs ons eerste huis gekocht en Marco heeft ons geweldig begeleid in dit proces. We konden met al onze vragen bij hem terecht en kregen vrijwel altijd dezelfde dag nog een duidelijk en uitgebreid antwoord. Marco heeft de hypotheekaanbieders-jungle, inclusief alle reglementen en haken en ogen, voor ons overzichtelijk gemaakt waardoor wij met veel meer vertrouwen de woningmarkt betraden. Het fijnste aan Marco's begeleiding vonden wij dat hij nauwkeurig de verschillende prijzen en voorwaarden van een groot aantal hypotheekverstrekkers uiteenzette zodat wij een weloverwogen keuze konden maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid