facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Griekse Gids

De Griekse Gids

Info

Info, foto's, filmpjes, glossy over Griekenland en de Griekse eilanden. Alles over vakantie in Griekenland https://www.grieksegids.nl en https://www.grieksegids.be



"Reisbureau, reisorganisatie gespecialiseerd in reizen naar Griekenland."
Adres: Veldpoortstraat 28B, 3961 BL Wijk bij Duurstede
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: Veldpoortstraat 28B
Postcode: 3961 BL



op zoek naar gerelateerd: griekse gids recepten, de griekse gids kreta, griekse gids last minutes, griekenland vakantie, griekenland eilanden, de griekse gids rhodos, griekenland kaart, de griekse gids kos
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thaiwinkel Euroasiashop Thaiwinkel Euroasiashop 1 km Mooie product
Procurios Procurios 2 km Geweldig leuk bedrijf met erg goede software!
Divino Natura Italiaanse wijnen Divino Natura Italiaanse wijnen 5 km Divino Natura wil graag inspireren en kennis en passie delen: mijn passie voor Italië...
Recensies
Voor een mooie vakantie naar Griekenland is dit de plek om te boeken! Van begin tot eind kan je de reis samenstellen naar jou wens en kan je zorgeloos op vakantie gaan. Zeer vriendelijke eigenaar die meedenkt en adviseert. Zelf als je op vakantie bent kan je hem altijd bereiken op zijn mobiel.
Zeer prettige klantvriendelijke mensen die je reis uitstekend op maat organiseren en voorbereiden en attent blijven tijdens je reis. Ze ontzorgen je en zorgen zo voor een relaxte vakantie tegen een prima prijs-kwaliteitvethouding.
Om een lang verhaal kort te maken. Hadden we nu maar eerder bij de griekse gids reizen geboekt. Zo relaxed op vakantie gaan hebben we nog nooit gehad . Vanaf nu gaan we dat ook zeker doen. Alles was heel goed geregeld. Zeker een aanrader.
Ik moet bekennen dat ik nog geen reis via hun geboekt heb, maar het is een hele goede bron van informatie over het reizen naar Griekenland. Al vóór de pandemie, maar zeker tijdens. Daarnaast staan er leuke recepten op de website en algemene informatie over Griekenland. Ik overweeg daarom om in de toekomst wel reizen bij ze te gaan boeken.
Zeer tevreden over de adviezen, afhandeling, begeleiding en contact met deze organisatie. Zeker een aanrader!
Perfecte reisorganisatie waar gelukkig persoonlijk contact nog gewoon is. Aanrader
Geweldige deskundige mensen, die weten wat de klant wil na enige uitleg door de klant, en prima reis geregeld
Wij zijn heel tevreden hoe wij hier onze vakantie kunnen boeken, onze groep bestaat uit vier echtparen en onze wensen worden prima ingevuld door De Griekse Gids. Ook voor 2020 is onze reis hier weer geboekt.
Wij boeken normaal gesproken via de grotere bureaus. Maar in 2022 via Griekse Gids Reizen, vanwege hun specifieke kennis van Griekenland. Wat een aangename verrassing én ervaring. Het enthousiasme, de inzet en de betrokkenheid van Jorgos was van een niveau die wij - 60+ - nog niet eerder hebben meegemaakt. Ondanks de drukte, was hun response - ook tijdens de reis - snel, adequaat en persoonlijk. Dank, Jorgos!
Wat is grieksegidsreizen een Geweldige reisorganisatie! Overal is aan gedacht, wat een snelle, nette en persoonlijke service hebben wij gekregen. Nog niet eerder zo meegemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid